MedCezir Kadınları

MedCezir Kadınları

Kadın olmak hakkında sayfalarca yazılır, yüzlerce farklı cümle kurulabilir, ama hangi kadına sorarsanız sorun, tek cümledir hepimizin katıldığı: Kadın olmak zordur.

Bir kadın hayatı boyunca savaşır; duygularıyla, mantığıyla, hormonlarıyla, yaşamın zorluklarıyla, mahallelinin baskısıyla ve kim bilir daha nelerle… İşte o yüzden hep, içinde herkesten sakladığı sırları vardır, hatta bazen kendine bile itiraf edemez. Tüm bunlarla savaşırken, saklanırken gel-gitler yaşar, ani değişimlerden geçer. “Kadınları anlamak zordur” demelerinin asıl sebebi bu değişimlerdir aslında… Oysa bilinmesi gereken tek bir şey vardır kadınlar hakkında; önemsenmek isterler. Bazen tüm dünya önemsesin ister, bazen bir tek sevdiceği önemsesin yeter.

Tüm dünyanın severek izlediği  The OC uyarlaması olan MedCezir ise sadece adıyla bile kadınları anlatır aslında. Yani ne Yaman’ın ne Mert’in tek başına hikâyesi değildir, MedCezir’i, MedCezir yapan kadınlarıdır. Savaşan, aşık olan, yenilen, ölen, yeniden ayağa kalkan, ihtirasları peşinde koşan kadınları… Bu yazı da, o renkli kadınlar üzerinden tüm kadınları anlatmaktadır aslında, yakından bakarsanız hepimiz birer Sude’yiz, Mira’yız, Nevin’iz…. 

BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER