Survivor 2018 yarışmacıları belli olmaya başladı

Survivor 2018 yarışmacıları belli olmaya başladı
Acun Ilıcalı’nın ‘Daha önce hiç yaşanmamış şeyler olacak’ diye anlattığı Survivor 2018’in 10 Şubat 2018’de başlayacağı açıklandı. Yayın tarihinin yanında yarışmacılar da yavaş yavaş belli olmaya başladı.


Hesabı bitmedi bizimle 

All Star takımının Gönüllüler’e karşı yarışacağı Survivor 2018’de All Star takımdan açıklanan isimler bugüne kadar Murat Ceylan, Sema Aydemir, Nagihan Karadere, Merve Aydın ve Turabi oldu. Turabi, 3.kere Survivor’a katılacağını Instagram hesabından aşağıdaki sözlerle duyurdu:

‘3. defa Survivor mı? İmkansız…dedi gururum. Riskli…dedi tecrübem. Manasız…dedi mantığım. Yine de denemeye değer, dedi kalbim. Seneye görüşürüz. Turbo Turabi Team 3 Loading, King will be back.’

Bu açıklamalardan çok net anladığımız gibi Turabi cephesinde değişen bir şey yok, yine iddialı, yine kışkırtıcı ve yine rakipleri sinirlendirmek birinci vazifesi olacak gibi. Yarışmalardaki başarısından ve ada hayatına uyum sağlama hızından hiç şüphe duymadığımız, daha önce katıldığı iki Survivor’ı da şampiyon tamamlayan Turabi’nin Survivor 2018’de neler yapacağını merakla bekliyoruz demek isterdim ama hepimiz biliyoruz bence zira defalarca seyrettik.

Murat Ceylan’a gelirsek, daha önceki yarışmasında sadece benim değil, Survivor izleyen çoğu insanın beğenisini kazanmış bir yarışmacıydı. Hem yarışma performansı hem de efendiliğiyle, kavgaya karışmadan da yarışılabileceğini anlatmıştı. O Survivor’dan aklımda en çok kalan şey Hilmi Cem’le dostluklarıydı. Bakalım bu sefer Hilmi Cem’in bir diğer Survivor’da yakın arkadaş olduğu Turabi ile iyi anlaşabilecek mi?

Kadın yarışmacılar şimdiye kadarki tüm Survivor’lar arasında izlediğimiz en dişli, en hırslı insanlar. Bir tanesi bile insana yaşam amacını sorgulatabilecek kadar hırs doluyken hepsi bir arada olduğunda ne hissedeceğimizi çok merak ediyorum. Hiçbirinin fiziksel gücü tartışılmaz, profesyonel spor yaşamları da takdire şayan ancak hem birbirlerini hem de bizi bir miktar yorabilirler. İyi anlaşırlarsa Voltran’ı oluşturup adayı ele geçirmeleri an meselesi ancak birbirlerinden hoşlanmazlarsa o adayı herkese dar etmeden asla dönmezler.


Sakın evde denemeyin

Gelelim yarışmanın belli olan ilk gönüllüsüne. Gönüllü kelimesi kendisini anlatmak için yetmez aslında, aşırı hevesli denebilir belki. Kendisi Survivor’a katılmak için Iğdır’dan İstanbul’a 1600 km yürümüş ve Beyaz Show’da Acun Ilıcalı ile buluşarak Beyaz’ın da büyük desteğiyle Survivor’a katılma hakkını kazanmış bir yarışmacı, Survivor uğruna böyle bir yürüyüş yapan dünyadaki tek insan muhtemelen (muhtemelen lafın gelişi elbette). Bir insanın Survivor’a katılmak için kendini bu şekilde yollara vurmasıyla ilgili hislerim iki üç cümleyle geçiştirilemeyecek kadar yoğun olduğu için mevzuyu başka bir yazıya saklıyorum. Acun Ilıcalı’nın ‘bir daha bu şekilde yürüyen kimseyi kadroya eklemeyeceklerini’ net bir şekilde açıkladığını da ekleyelim zira öteki türlü bu yürüyüşlerin tek kişiyle sınırlı kalmayacağını sadece Acun Ilıcalı değil, hepimiz biliyoruz.

Bakalım ilerleyen günlerde açıklanacak yarışmacılar kimler olacak? İyi seyirler dilerim. 


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER