Haftalık reyting analizi: This Is Us, How To Get Away With Murder ve diğerleri

Haftalık reyting analizi: This Is Us, How To Get Away With Murder ve diğerleri
Bu hafta yazıya CBS’in Pazartesi komedileriyle başlayalım. The Odd Couple’ın devam ihtimali her bölümüyle daha da düşüyor. Yine de Matthew Perry’nin Friends sonrası kariyerinin en uzun soluklu işi olabildiği için tebrik ederim. Man With a Plan sezon gittikçe düşmezse bir şans elde edebilir ama durumunu çok da parlak görmüyorum. 2 Broke Girls fena gitmiyor ancak artık epey pahalı bir dizi haline geldiğinden CBS yeni işlere şans tanımak isteyebilir.Tek güvendeki dizi Kevin Can Wait şimdilik, bekleyelim. Timeless seyircisine tutunuyor, kitlesini artık oluşturdu gibi. Gelecek sezon aramızda olacağına ancak gününün değişeceğine inanıyorum ama kesin konuşmak için henüz erken.

Her hafta reyting sonuçları gelecek ve ben rüyamdan uyanacağım diye korkuyla bekliyorum ama This Is Us hala sapasağlam devam ediyor, maşallah. Böyle bir dizinin bu kadar çok izlendiğine ne kadar seviniyorum bilemezsiniz. Yıllar yılı şimdiden çok sevdiğim bu insanların hikayelerini izlemeye hazırım. ABC cephesinde de yeni bir şey yok. The Real O’Neals gidici, yeni ve iyi dizi American Housewife kalıcı. Hatta Black-ish ile yer değiştirmeliyim diye bağırıyor, daha once de söylemiştim.

How to Get Away With Murder bu hafta sezon arası bölümüyle, haftalardır merak ettiğimiz sorunun yanıtıyla ekrana geldi. Seyirci de arttı doğal olarak. Verdikleri kararı destekliyor muyum hala emin değilim ama iyi bir bölümdü. Notorious gidip yerine Scandal geldiğinde daha da iyi noktalara yükselecektir.

Yıllar yılı Cuma günlerini ezdik durduk, artık izlenmeyen dizilerin sürgüne gönderildiği, yaşlı seyircinin ilgisini çekecek dizilerin yayınlandığı gün olarak aşağıladık. Ama diğer günlerin izlenme oranları o kadar düştü ki, CBS’in Hawaii Five-O ve MacGyver yayınları diğer günlerle aşık atacak seviyelere geldi. Göz ardı etmeyip yeri gelmişken hakkını vermek lazım. The Exorcist pek parlak gitmiyor, devam edeceğini sanmıyorum.

Bu hafta Şükran Günü bölümleriyle dolu, dolayısıyla da Türk seyirci için biraz sıkıcı bir haftayı geride bıraktık. Artık zaman birikmiş dizileri eritme zamanı, zira ekran Ocak’a kadar adım adım boşalmaya devam ediyor. İyi seyirler.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER