Poyraz Karayel: Çok bekledik ama değdi mi dersiniz?
08 Ocak 2015
Esra Gedik
''Baba-kız hikayesi..''
Tanıtım videoları dönmeye başladığında ben bu diziyi izlerim diyordum. İlk bölüm beni hayal kırıklığına uğratmadı. Bir kere İlker Kaleli’yi ekranda seyretmeyi ne kadar sevdiğimi hatırladım. İlker Kaleli ve ufaklık güzel bir baba oğul olmuşlar. Ufaklık biraz fazla bilmiş gösterilse de ilk bölümde, sevimli buldum ben. Dahası BurçinTerzioğlu’nu izlemeyi özlemişim. Tatlı sert kadın karakterini Merhamet’te çok başarılı oynamıştı. Bu dizide de karakter üzerine şimdilik oturmuş. İlker Kaleli ile de uyumlu bir çift olmuşlar, benim gönlümde ZeyKer’in tahtına adaylar.
Daha önce başarılı pek çok diziden aşina olduğum usta oyuncuları, özellikle Murat Dalbatan’ı izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Keşke Musa Uzunlar farklı bir karakterle karşımıza çıksaymış diye düşünmedim değil.
Baba kız hikayesi beni her zaman çarpmıştır. Kendi babamla aramda kurmaya çalıştığım ilişkinin yansımalarını, kırıklıklarını, kavgasını görmek beni ekrana yapıştırıyor. Bu tarz hikayeler çok ağır dramlarla ya da ucuz kahramanlıklarla süslenmediği zaman ben o hikayenin içinde kayboluyorum. Şimdilik işlenen baba kız ve ona eşlik eden baba oğul hikayesini beğendim ben. Umarım diziyi uzatmak için bu hikayeleri ana rotalarından çıkarmazlar.