İçimdeki Fırtına: Kötüler kâkül sevmez

İçimdeki Fırtına: Kötüler kâkül sevmez
Emre, her tasarım firması patronu gibi oldukça yakışıklı, masum sevgilisi Deniz’e çok aşık ve sonradan öğrendiğimiz kadarıyla içkiye dayanıksız bir gençtir. Deniz’e olan sevgisi sebebiyle onun kardeşi Ezgi’ye de iyi davranmaya çalışır ama kendisine hazırlanacak kumpastan habersizdir. Deniz’e doğum gününde şahane güller yollayıp çok güzel bir yüzük aldığının hemen ertesi günü başına geleceklerden bihaber olmasıyla bizi üzer.

Oğlunu cendereye sokmak için akşam yemeği bile sipariş veren kötü kalpli cadı <3

Doğal olarak Emre’nin aynı zamanda gözünü holdingi ele geçirme hırsı bürümüş kötü kalpli de bir annesi vardır. Hatice Aslan tarafından canlandırılan Perihan Bademli, hain ve paragöz olmanın tüm klişelerini yerine getirmiş bir insandır ve gerek oğlunu sevdiği kızdan ayırmak konusundaki kararlılığı (başka bir kadının oğluyla bir gece geçirebilmesi için gerekli ortamı hazırlamaya kadar) gerek ses tonu ve mimikleri ile Hatice Aslan’ı sanki daha önce bin defa aynı rolde izlemişiz gibi bir yoruculuğa sahiptir.

Tabii bir de Deran Holding’in gerçek sahibinin kayıp torunu, onların yeğeni ve avukatı ve bir ilişkiler ağı var ama çok karışık bulduğum ve yanlış anlamış olma ihtimalim yüksek olduğu için o kısımları detaylı anlatamıyorum. Belki bir kere daha izledikten sonra anlatmayı başarabilirim. Dizinin neredeyse tamamı her türlü klişeyi tam orta yerinden vurmayı başarmış bence ve devamında ne olsa şaşırmayacağımız bir noktaya daha ilk bölümden gelmiş.

Uzun ömür ve iyi seyirler dilerim.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER