Haah, bir manyak daha. 

Ve fakat Savaş’ın Eda’yla tanışma sahnesi? Ve fakat o esnada çalan müzik? Böyle paralelliklere bayılıyorum yahu, çok yaşayın! 5. Bölümde Zafer ve Ayşegül’ün tanışma sahnesinde çalan Ave Maria’yı 77. Bölüm itibariyle yeniden duyduk. Yine psikopat bir kaçakçı, yine karşısında şimdilik her şeyden habersiz masum bir güzel ^^. Bayılıyorum kötü karakterlerin kendi lügatlarındaki aşk tanımlarına ve zaaflarına tanık olmaya. En sonunda bir karakter Ayşegül’e âşık olmayı tercih etmedi yalnız, thank God! Yeri gelmişken Ayşegül’le Zafer’in bahsi geçen sahnesini de hatırlayarak konuyu kapatalım madem.

Sezonun başından beri aradığımız Orhan Solmaz kişisinin Taşkafa çıkması yüz güldüren bir detay olmuşken konunun Sefer’in bekârlığa vedasındaki kuzuya bağlanması, üstelik bu şekilde bağlanması biraz can sıkıcıydı. Tamam güldük filan ama anlamsız neticede. Kadını akıl hastanesine kaldırdılar en son, bundan sonra nasıl dahil olacak hikâyeye bilmiyorum fakat içimden bir ses çok da tatmin olmayacağız diyor. Başka twist’lerle şaşırtmak isterseniz eğer, hayır demeyiz tabii. 

İşte aradığım tezat.

Hayallerimdeki 77. Bölümü izleyememiş olmanın hüznüyle sözü çok uzatmak istemiyorum. Girişimin resim sergisini izlemek, Poyraz’ın ajanlığı ve yakalanıp kaçışı bölüm ortalamasının üzerindeydi. Yine de kaybolan fotoğrafların doksan sekizinci defa işlenen adam kaçırma vakasıyla bitirilmesine üzüldüm. Neyse ki fragmana Sadrettin’le girip gönlümü çalmayı başardınız ^^.  

Poyrazcım, lütfen Ayşegül’ü seç çünkü büyümüş Sinan’dan sen de çok hazzetmiyorsun, biliyoruz ^^.

Ayşegülcüm, hayır senin Poyraz’dan önce normal ve sıradan bir hayatın yoktu, ama öyle düşünmek iyi hissettiriyorsa tabii ki senin bileceğin iş.

Son olarak, fotoğraflar nerde?

Görüşmek üzere Karayelci. 


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER