Güneşin Kızları: Deli Mikseri!

Bir çift, bir ağır toplardan yorumlamak hem kafalarımıza hem de ruhumuza iyi gelecek diyeceğim ama ne yazık ki şimdi yazacağım konu başlığı altında ki üçlü pek de sağlıklı bir seçim değil bunun için. Durmak yok, devam! 

BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ: Sevilay, Melisa, Tuğçe

Büyüklerimizden başlayalım. İlk ismimiz Sevilay. Son zamanlarda izlediğimiz zengin ve toz pembe hayatlardan boğulurken şimdi zengin hayatın tozundan boğuluyoruz. Gerekenden fazlasını elde etmeye çalışmak Haluk'u tımarhaneye, Sevilay'ı depresyona, bizi ise strese soktu. Gerilim dolu sahnelerde dizlerimi toplayıp parmaklarımla şakaklarıma masaj yapmaya başlıyorum. Sevilay artık bana yabancı karakterlerin psikopat ruhlu sarışınlarını hatırlatıyor. Hani en sonunda kendi beynini uçuranlardan var ya... Hah işte onlardan. Kadın bulduğu en ufak bir umuttan yelkenli yapıp okyanuslara açılıyor. Burada umut veren kişi Haluk, yelkenli Güneş, alabora olan Sevilay. Aynı gökyüzünde hem Güneş'in hem de Ay'ın olduğu görülmedi. Bir başka aleme artık kısmetse. 


İkinci durak Tuğçe; Sevilay'ın kayıp kız kardeşi vesselam. Tam olarak onun da derdini anlamış olduk çok şükür. Bir zamanlar Selin'e, Ali cephesinden sarması Ali'ye karşı platonik olduğunu ve yıllardır kalbinde sakladığını düşündürmüştü, Allah affetsin. Sayko muyum neyim şimdi kendime gülüyorum bu konuda. Videonun yarattığı problemlerden canım daralıyordu artık. Sırları döküldü ortaya, oyun bitti. Az önce kendime koyduğum saykoluk tanısını Tuğçe'nin tam olarak alnına yapıştırıyorum. Birinin içkisine ilaç katacak kadar delirmek bir Nuri Alço'ya bir de kendilerine nasip oldu. O hikayenin sonunu tahmin edebiliyorum. Emre'nin Selin'den arınıp Tuğçe'yi kenarda köşede öpmesi yakındır. Kolaları stoklayın, kapağını kapatın. İlaç atılmasın, asit kaçmasın. Yeni bir aşk geliyor izlerken içmesi zevkli olur.


Ve son olarak sırlar prensesi Melisa; Yeminlen BUNALDIM. Şu sırrı artık Savaş öğrense de milletçe rahat bir nefes alsak. Gerim gerim geriliyorum her hafta. Savaş az daha deşse olayı öğrenecek ne var ne yoksa. O da olmadı birkaçımız ekrandan içeriye girip kulağına fısıldayacağız. Yine fragmanda Melisa-Nazlı kapışması var. Bu defa mekan farklı ama. Okul sezonuna geçiş yapıyorlar onlar da . Artık daha keyif alarak izleyeceğim. Nazlı ve Melisa sahneleri bu saatten sonra bol olacaktır. Geçmiş olsun.
BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER