Kiralık Aşk 52.sezon finali bölümü ile Cuma akşamı ekranlara gelecek. Aralarındaki buzların erimesiyle tekrar bir araya gelen Ömer ve Defne’nin düğün hazırlıkları başlıyor. Neriman ve Türkan Hanım’ın el attığı hazırlıklarda olan oluyor. İki dünür arasında kavga başlıyor. Türkan Hanım, Defne’yi Ömer’e vermekten vazgeçer. Ömer’in bu duruma bulduğu çözüm ise Defne’yi kaçırmaktır… Kiralık Aşk 52.bölüm sezon finali fragmanı ve detayları haberimizde…
Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim? Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba? Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.
Kiralık Aşk 52. bölüm sezon final fragmanı:
Kiralık Aşk son bölümde neler oldu?
Kiralık Aşk son bölümde söz yüzüklerini atan Ömer ve Defne ayrılık acısıyla boğuşurken Defne, Manisa’ya yerleşme kararı alıyor. Ailesi ve İso onu bu kararından vazgeçirmeye çalışsa da fayda etmiyor. Defne’nin şirketten ayrılmak için yazdığı istifa mektubunu kabul etmeyen Yasemin, Defne’yi Sinan’a yönlendiriyor. Sinan, Defne ve Ömer’e bir şans daha vermek için istifa mektubunu kabul etmiyor. Defne elinde istifa mektubu ile Ömer’in kapısında kalır. Yasemin ve Sinan bir ihtimalde olsa ikiliyi bir araya getirmeye çalışsa da, ikili arasında ipler kopuyor. İstifa mektubunu Ömer’e veren Defne şirketten ayrılıyor.
Aile sorunları, Defne’nin gidişi derken Ömer’in acılarına bir de Koray’ın mobingleri ekleniyor. Ömer’i her fırsatta rezil eden Koray, Defne’nin yokluğunu belli etmek için elinden geleni arkasına koymuyor.
Neriman, Sadri Usta’ya gidip “Sırrımızı bunca yıldır tuttunuz. Teşekkür ederiz ama artık söylemenin vaktidir.” diyerek Ömer’e her şeyi açıklamasını istiyor. Bu isteği geri çevirmeyen Sadri Usta, Ömer’i karşısına alıp aile sırrını açıklıyor. Dedesi Hulusi Bey’in yıllardır arkasında olduğunu, onu bir an bile olsun yalnız bırakmadığını anlatıyor. Kendisine bizzat gelip onu teslim ettiğini söylüyor. Ömer duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor.
Ömer, Hulusi Bey’in yanına gidiyor. Yıllar sonra Hulusi Bey ve biricik torunu dertleşiyorlar. Aralarında yaşanan yanlış anlamaları ve hataları konuşurlar. Dede torun arasında yıllardır yaşanan hasret biter. Hulusi Bey, Ömer’e Defne hakkında nasihatlerde bulunur. Onu kaybetmemesi gerektiğini söyler.
Defne’nin hasretine dayanamayan Ömer, motoruna atladığı gibi Manisa yollarına düşer. Köye vardığında Defne’yi göremeyen Ömer, sevdiğini bulmak için meyve bahçelerine gider. İki aşık sonunda birbirlerine kavuşurlar. Artık düğün için İstanbul’a dönme vaktidir.
Dizinin konusu
Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?