Tüm sıkıntılar arasında güzel kalın...
Mesela HakMel. Cıvıl cıvıl bir aşk yaşayabilecekken, gençlik ateşiyle ekranı da yakabilecekken dert, tasa içinde birbirine sarılan iki karakter olarak devam ediyorlar yollarına. Aralarında bambaşka çatışmalar izleyebilecekken hastane köşelerinde sarılmaları dokunuyor bana. Bölümler ilerledikçe aradaki kıvılcım da oturur, eskisi kadar güçlü olmaz ama burada da ruh giderek kayboluyor.

Evet, Adı Efsane bir drama ama her drama nefes deliklerine ihtiyaç duyar. Günden güne, nefes deliklerine ihtiyacımız varken elimizdeki delikleri de kapatıyoruz.

Hiç gülmedim mi peki? Güldüm. Dursun’un Yıldız’a yürümeyip koşmasına, Yıldız’ın saflığına güldüm. Dursun-Yıldız ilişkisi hatta DurYıl ya da YılDur, Adı Efsane’nin de neşe kaynaklarından biri olacak şüphesiz. Neşe kaynaklarımız eksilmesin, artsın.

Emeği geçen herkesin emeklerine sağlık…  
BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER