Ben seni bir yerden hatırlıyorum ama çıkaramadım
Jax kızı düşürürken de, gece dışarı çıkarırken de oldukça havalıydı. Yaratıkların mı, kanatlı adamların mı ne diyeyim bilemedim artık onların saldırısından sonra kızı Waverider’a yetiştirmeye çalışırken de oldukça havalıydı benim gözümde. Yine de Şerif onu durdurduğunda adamın ağzının ortasına bir tane vurması gerekiyordu. Ne gerek vardı ‘’Ben gidiyorum, yiyorsa durdur.’’ havalarına girmeye. Sonra öyle ağzının ortasına vururlar işte. Diğer bir mantıksızlık da burada meydana çıkıyor aslında. Şerif her tuttuğunu sorgulamadan Savage’a mı götürüyordu onu anlayamadım. Yani ne bileyim insan bir nezarete falan atar, neden direkt tımarhaneye götürdün çocuğu?
Son safhada ki planı da yerden yere vurmadan edemeyeceğim. Yani yukarıda azıcık yerdim ama orada sadece planı yermemiştim, burada sadece planı yereceğim. Öncelikle Savage’ın senin güçlerini keşfettiğini anlamadığını nereden çıkarttın Kendra? Adam şu ana kadar karşılaştığınız en zeki düşman. Hatta şu ana kadar karşılaştığınız tek düşman. Ama yine de zeki. Yani ne bileyim ekibi tamamen toplasaydınız. Firestorm birleşseydi mesela. Üstüne topluca çullansaydınız? Ya da en uç örneklerden Snart adamı dondursaydı da sonradan Kendra adamı bıçakla öldürseydi falan? Adam ölümsüz fakat ahım şahım bir dövüşçü değil. Daha birkaç bölüm önce Rip Hunter gayet rahat bir biçimde boğazını kesmişti. Buradan bile ilerleyebilirdiniz yani. Mesela Rip adamı öldürseydi ve uyandıkça boğazını keserek gemiye kadar taşısaydınız sonra da Kendra gemide ne yapacaksa yapardı. Bakın ben bile bir sürü yol buldum. Tüm bunlar dizinin devam etmesi için yapılan şeyler gayet anlıyorum sizi ama seyircinin dayanma gücü de bir yere kadar. Yani yapın fakat en azından bu kadar saçma yapmayın!

Yakın arkadaşım koridorda yere yapıştığında ben
Son dakikada dizi bombasını atıp öyle bitti. Bölümlerdir ekibin baş belası olan Chronos bu bölümde ekibin başına salça oldu. Gemiye ne ara ve nasıl girdi en ufak bir fikrim yok fakat gemiye girdiği gibi kaldırtıp bir yerlere götürmeyi başardı. Orası da artık bir sonraki bölümde belli olacak. Ekibin nereye gittiğinden ziyade 1958 yılında kalan Sara, Kendra ve Ray üçlüsünün orada ne yapacağını merak ediyorum.
Legends of Tomorrow’u seviyorum fakat dizi bazen çok uç noktalarda çok saçma yerlere uzanıyor. Bu da seyircinin gözüne takılıyor elbette. Biliyorum çok fazla olumsuz eleştiriye tutuyorum fakat her şey dizinin iyiliği için. Ah keşke The CW beni duyabilse. Bölüm, yine de geçen haftalara nazaran daha iyi bir bölümdü. Sezon arasına da girmiş olmaları vesilesiyle dönüşün daha da iyi olacağını düşünüyorum. Ha bu arada evet dizimiz araya girdi. Böyle bir bölüm sonundan sonra bir The CW dizisine de zaten ancak araya girmek yakışırdı. Bir sonraki bölümde görüşmek üzere!