Söz Seyirci'de: Beklentiler derya deniz, hayaller...

Beklentiler derya deniz, hayaller inşallah bahara...
Tam bu andaki gibi gerçek adaleti, adaleti sağlaması gerekenlerden görmek istiyoruz.
Mine K.oğlu

100’üncü bölümden ne bekliyorum? Aslında hiçbir şey... Bugüne kadar bütün beklentilerimizin tersinin çıktığı düşünülürse... Beklememek en iyisi galiba.
 
Üçüncü sezon da Mahir ve Feride benim için sadece iyi anlaşan iki arkadaş gibi. Aralarında ki o sihir bozuldu ve nasıl sahne çekerlerse çeksinler eski Mahir ve Feride bu sezon yok. Senaristlerimiz sahneleri yazıyorlar ama duygular bize hissettirilemiyor... O geçiş bir türlü sağlanamadı bu sezon. Oyuncular mı, yönetmenler mi böyle geçiştirmeyi uygun görüyor bilemedim. 100’ün bölümde en çok bu sezon bir türlü göremediğimiz Mahir ve Feride'yi görmek istiyorum.
Kalmış 10 küsur bölüm kötüler hala çok güçlü… Mahir gene tutuklu... Mehmet Saim'in kükremelerine devam... Haklılar çaresiz, suçlular mutlu... Hep aynı hep aynı… Ben artık iyilerin kazanacağına dair ufak da olsa bir gelişme izlemek istiyorum.
Bir şaşırtma yoksa yeni bir umut Deniz bebek... Ama Mahir'i Turgut'un kastettiği canavara dönüştürmek için bebeği kullanırlarsa buna üzülürüm. Bebek umutla aynı cümle de olmalı, ölümle değil!
 
100.bölümden sonrası için de;
 
Nedeni ne olursa olsun Mahir'in bir daha can aldığını görmek istemiyorum. Şiddeti marifetmiş gibi sevdiğim bir dizide izlemek beni çok rahatsız ediyor. Dizinin vereceği mesaj adaleti kendiniz sağlayın takın belinize silahı acımasızca dövün, işkence yapın, öldürün alın intikamınızı olmamalı. Kabadayı Mahir'in değil, adam gibi adam olan Mahir'in yardımıyla haklılar ve hukuk kazansın istiyorum.
Mahir'in idamı, Feride’nin intiharı... Bunlar beni bu sezon geren düşünceler... Seyirci olarak böyle bir sonla karşılaşma ihtimalinin hala var olması beni diziden uzaklaştırıyor. İzlemeye devam etmek için ölüm ve kötülük değil, haklıların ve sevdalıların kazanacağına dair somut bir adım görmek istiyorum. Mahir ve Feride'nin kavuşamaması demek benim için Mehmet Saim'in zaferi demek... Zalim kazanacaksa sevdalıların bunca zulüm çekmelerinin ne anlamı olacak ki?
Yani ben dizinin mutlu sonla bitmesini istiyorum. Mutluluğu son on dakika da değil mümkünse 100’üncü bölümden itibaren izlemek istiyorum.
Senaristler karşımıza ne çıkartacak bilinmez ama gönül güzel şeyler görmek istiyor.

 

BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER