Turuncu saçlı el kızımız, 19 eylül 1986, çiğdemin anayurdu İzmir doğumludur. Evet, karşımızda tipik başak bayanı titizliği, mükemmeliyetçiliği var. Ev işlerinde ne kadar başarılı, iyi aşçı, hamarat kadınsa iş hayatında da o kadar mükemmel veterinerdir. Hamster'ı Şakir bitanesidir. El kızı ise, Ar Kadınları tarafından kendisine takılmış lakaptır.
Aileyi sever sevmesine de, ailesindeki kadınlar, kocalarının ailelerinden dolayı hep sorun yaşadıklarından bugüne kadar evlenmeyi düşünmemiş. - Tarık gibisini bulamadım der mi? - Ara sıra hava değişiminden midir, Ar Apartmanı psikolojisinden midir bilinmez; ama hey heyleri gelir kafasına. Normalde sakin, cici kız gibi görünmesinin altında haksızlığa uğradığında ya da tırnaklarını çıkarır hiç gocunmadan, kesin yükseleni akrep.
Sevdiklerinin arasında; kar yağışı, Tarık gülüşü favorisi. Sevmediklerinin arasında kenafir gözlü Rıza ve Ar kadınlarının şiddeti mevcut. Gözle görülür hiç bir hastalığı da yok maşallah kızımızın. Şimdi Tarık'ın, Engin olduğunu öğrenip Ar kadınlarının gazabı gelecek; ama umarım sinir hastası olmaz.
İzmir hatunu dedik; ama şükür hiç yemek seçmez. Yeter ki Tarık'cığı yedirsin elleriyle. - Baksanıza şu tatlılığa ben de olsam yemek seçmezdim- Hastanede de favori içecekleri kahve en güzelinden. Cücü kuzeni; ama bir taraftan da en yakın kankası. Başka kim anlayabilir ki zaten bu durumda, böyle dönemde. 3 ablası İzmir'de, belki gelir onlarda İstanbul'a diye hayal ediyorum.