* MTV'nin 30 Temmuz'da son 10 bölümüyle ekrana gelecek dizisi Teen Wolf da Comic Con'a özel bir fragman yayınladı. Ayrıca panelde Jackson, Ethan ve Derek'in diziye giriş sahneleri de gösterildi.
Panele Tyler Posey, Shelley Hennig, Dylan Sprayberry, Khylin Rambo, Cody Christian, dizinin yaratıcısı Jeff Davis, Charlie Carver ve
Dylan O'Brien katıldılar. Dilerseniz panelin videosuna
buradan ulaşabilirsiniz.
* FX kanalının sevilen çizgi roman uyarlaması dizisi Legion'ın sekiz bölüm süren ilk sezonunun aksine ikinci sezonu 10 bölüm sürecek. Saïd Taghmaoui da dizinin kötü karakterlerinden birisini canlandıracak ve dizinin yürütücüsü Noah Hawley, Profesör X'i diziye getirme konusu üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
* Sonbaharda ikinci sezonuyla ekrana geri dönecek olan Syfy draması Van Helsing'in ikinci sezon fragmanı da Comic Con bünyesinde yayınlandı.
* Yeni sezonu için geri sayıma devam eden USA Network'ün dizisi Colony'nin üçüncü sezon fragmanına da aşağıdan ulaşabilirsiniz.
* NBC kanalının iptal ettikten sonra iptali çekip onay verdiği Timeless dizisinin ekibi (Shawn Ryan, Eric Kripke, Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Visnjic) de dizinin paneli için bir araya geldiler. Sürpriz onayın kutlandığı panelde ikinci sezonda Lucy'nin annesinin önemli bir kötü karakter olacağı, ayrıca zaman makinesini elinde bulunduran Rittenhouse'un Garcia'dan daha tehlikeli olacağı belirtildi.
10 bölümlük ikinci sezon 2018 içinde yayınlanacak.
* İkinci sezonuna başlayacak olan
Stan Against Evil dizisinin fragmanı da yayınlandı ve 1 Kasım'da başlayacağı duyuruldu.