Xavier Dolan’ın Altın Palmiye için yarışacak yeni filminden ilk görüntüler

Xavier Dolan’ın Altın Palmiye için yarışacak yeni filminden ilk görüntüler
Henüz 27 yaşında olmasına rağmen çektiği her filmle büyük başarılar yakalayan Kanada’lı Xavier Dolan’ın Cannes’da prömiyerini yapacak olan yeni filmi It’s Only The End Of The World’den yeni görüntüler yayınlandı.

İlk üç filmi olan I Killed My Mother, Les Amours Imaginaires ve Laurence Anyways ile başta Cannes olmak üzere bütün önemli festivallerden övgü ve ödüllerle dönen Dolan, son filmi Mommy ile Cannes Jüri Özel Ödülü’nü büyük usta Godard’la paylaştı.

Xavier Dolan’ın Jean-Luc Lagarce’ın oyunundan uyarladığı yeni filminin başrollerinde Gaspard Ulliel, Nathalie Baye, Marion Cotillard, Léa Seydoux ve Vincent Cassel’i izleyeceğiz. 2016 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışacak olan film Eylül ayı sonunda gösterime girecek.

Ölümcül bir hastalığı olan yazar Louis’nin uzun yıllar sonra evine dönüşünü ve hastalığını ailesiyle paylaşmasını anlatan film bu gergin buluşmayı ve sonrasında yaşananları perdeye aktarıyor.




BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER