Kevin James'ten yeni bir komedi dizisi geliyor

Kevin James'ten yeni bir komedi dizisi geliyor
The King of Queens'in bitiminden tam sekiz yıl sonra Kevin JamesCBS'de ekrana gelecek yeni bir komedi projesiyle televizyona geri dönüyor.

Henüz ismi belli olmayan bu yapımın senaryosunu Bruce Helford, Kevin James ve onun The King of Queens'te birlikte çalıştığı Rock Reuben birlikte kaleme alacak. Yapımcılığını Helford, Reuben, James ve Jeff Sussman'ın üstlendiği dizi emekli olan bir polisi merkezine alacak. Adı henüz açıklanmayan bu karakter emekliliğin ardından eşi ve üç çocuğuyla daha fazla zaman geçirmeyi umacak. Ancak sokaklarda onu bir sürü sıkıntı bekliyor olacak.

CBS Entertainment'ın başkanı Glenn Geller yaptığı açıklamada yeniden Kevin James ile birlikte çalışacakları için oldukça heyecanlı olduklarını dile getirdi. James'in son televizyon komedisi olan The King of Queens  1998 - 2007 yılları arasında CBS'de ekrana gelmişti. Başarılı komedyen daha sonra Mall Cop gibi filmlerde rol almayı tercih etmişti.

13 bölümden oluşan bu isimsiz komedi dizisinin 2016 - 2017 yayın döneminde CBS'de ekrana gelmesi bekleniyor. Diziyle ilgili detaylar açıklandıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER