Seksenler, Erol Büyükburç’u unutmadı!

Seksenler, Erol Büyükburç’u unutmadı!

Ekranların sevilen dizisi Seksenler’de yıldız yağmuru devam ediyor. Her hafta efsane olan isimleri izleyiciyle buluşturan dizide bu hafta Erol Büyükburç rüzgarı esecek.

Mint Yapım imzalı ekran klasiği dizi Seksenler’de yıldızlar geçidi devam ediyor. Sergen Yalçın, Cüneyt Arkın ve Zeki Müren’in ardından sevilen dizide bu hafta Erol Büyükburç rüzgarı esecek.

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Türk pop müziğin efsane ismini, usta oyuncu Yalçın Özden canlandıracak.

Büyükburç’u canlandırmanın kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Özden, bu özel sahneye hazırlanırken duygusal anlar yaşadığını söyledi.

Perşembe günlerinin vazgeçilmezi olan Seksenler, sezon finaline kadar sürpriz isimleri izleyicisiyle buluşturmaya devam edecek.

BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER