Familya'daki sahne için TMC'den açıklama geldi!

Familya'daki sahne için TMC'den açıklama geldi!
Salı akşamları FOX TV'de yayınlanan, Can Yücel'in yönetmenliğini, Erol Avcı’nın yapımcılığını üstlendiği, Uğraş Güneş'in senaryosunu yazdığı, başrollerini; Uğur Yücel’in yanı sıra, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Güven Kıraç, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan ve Barış Yıldız’ın paylaştığı üçüncü bölümü ile ekranlara gelen Familya'nın "Kanal VDT" sahnesi çok konuşuldu.

Dün geceki bölümde Şükran Ovalı'nın canlandırdığı Ezgi, Kanal VDT'ın program sunucusuydu. Kurgu programın konuğu ise "R" harfini söyleyemediği için işinden atılan öğretmen ile konuştuğu sahne, Fenerbahçe taraftarlardan büyük tepki aldı. Bu tepkiler üzerine dizinin yapımcı firması TMC Film'den açıklama geldi.

"Büyük Fenerbahçe taraftarı ve Camiası; Dizimizde geçen bir diyaloğun, amacını ve niyetini aşarak sevgili Fenerbahçe taraftarını kırdığını üzüntüyle fark ettik. Şüphesiz ki burada amacımız Fenerbahçe gibi köklü bir kulübü kırmak değildi. Böyle bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğimiz için tüm Fenerbahçe camiasından özür diler, hassasiyetleri için teşekkür ederiz.”

İşte çok tepki çeken o sahne;



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER