Ben Bilmem Eşim Bilir Evi’nde Aygen ve Tuba karşı karşıya!

Ben Bilmem Eşim Bilir Evi’nde Aygen ve Tuba karşı karşıya!
Kanal D’nin öğlen kuşağında ekrana gelen ve büyük bir ilgi ile izlenen hafta içi bölümlerinin sunuculuğunu Şule Zeybek’in yaptığı yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir Evi’nde yarışmacılar bugün (11 Ağustos) son final bileti için Tüf Tüf oyunu ile yarıştılar.


Hakan-Tuğba

Dün yayınlanan bölümde kazandıkları ekstra bileti Sabit- Esra çiftine veren, Tuba – Buğra çiftinden sonra haftanın son final bileti oyununu ve 1000 puanı Hakan – Tuğba çifti kazanarak finalde araba için yarışma hakkı elde etti.

Ancak bölüme yarışmayı kazanan çift değil, Tuba ve Aygen’in konuşması damga vurdu. Haftalardır karşı karşıya olan ve atak yapma şanslarını hiç kaçırmayan hanımlar Şule Zeybek’in ricası üzerine bu sorunu çözmek için karşılıklı özeleştirilerini yaptılar.

Ben Bilmem Eşim Bilir Evi Şule Zeybek’in sunumuyla hafta içi her gün 16.00’da, Ben Bilmem Eşim Bilir ise Ufuk Özkan’ın sunumuyla Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!




BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER