Ben Bilmem Eşim Bilir Evi'nde yeni yarışma: Sorulu Yapboz!

Ben Bilmem Eşim Bilir Evi'nde yeni yarışma: Sorulu Yapboz!
Kanal D’nin öğlen kuşağında ekrana gelen ve büyük bir ilgi ile izlenen Şule Zeybek’in yaptığı yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir Evi’nde bugün (10 Ağustos) final yarışması için bilet toplayan yarışmacılar yeni oyunlardan Sorulu Yapboz’u oynadı.

Oyuna, geçtiğimiz Pazartesi Süper Kahramanlar oyununu kazanarak final biletini ve haftanın Kral ve Kraliçesi olma hakkını kazanan Ahmet- Hatice yazıcı çifti başladı.

Hanımların sorduğu sorularla ter döken beyler yapbozu tamamlamak için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.


Sorulu Yapboz oyununu kazanan Tuba ve Buğra çifti 

Sorulu Yapboz Oyunu’nu, dün yapılan Manşet Oyunu’nunda galip gelerek final için ikinci bileti alan Tuba- Buğra Gacamer çifti kazandı. Kazandıkları bileti Esra- Sabit çiftine verdiler. Önceki yarışmalarda Esra - Sabit çiftinin kazandığı bileti Tuba- Buğra çifti geri çevirmişti ancak Esra ve Sabit finale giden bileti kabul ettiler.

Yarışmacılar  Bar Masası oyunuyla finalde karşı karşıya gelecekler. 

Ben Bilmem Eşim Bilir Evi Şule Zeybek’in sunumuyla hafta içi her gün 16.00’da, Ben Bilmem Eşim Bilir ise Ufuk Özkan’ın sunumuyla Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!  




BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER