Büşra Pekin ve Bülent Emrah Parlak, Fox Tv dizisi Familya'nın kadrosunda!

Büşra Pekin ve Bülent Emrah Parlak, Fox Tv dizisi Familya'nın kadrosunda!
Ulan İstanbul'un senaristi olarak tanıdığımız Uğraş Güneş, TMC için yeni bir dizi hazırladığı haberini daha önce size duyurmuştuk. Uğur Yücel'in başrolünde olduğu Familya'nın oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. İlk olarak ödüllü genç oyuncu Berat Efe Parlar, torun rolü ile dizinin kadrosuna katıldığını duyurmuştuk.

Son olarak dönemin en parlak komedyenleri olan Bülent Emrah Parlak ve Büşra Pekin de Familya kadrosuna katıldı. Pekin ve Parlak'ın karı koca rolünde yer alacağı diziyi Can Yücel yönetiyor. Son olarak Paramparça'da izlediğimiz Şükran Ovalı ve Güven Kıraç'ın da rol aldığı dizi için Erkan Kolçak Köstendil'in de imza aşamasında olduğu duyumlarımız arasında.

Çağan Irmak'ın unutulmaz filmi ‘Babam ve Oğlum’un geçtiği çiftlikte çekilecek olan ve güçlü oyunculardan kadro kuran Familya'nın konusu ise şöyle:

2002 yılında Dünya Kupası’ndaki Türkiye-Senegal maçıyla başlıyor hikâye. İlhan Mansız’ın altın golü attığı maçla Türkiye o gün en mutlu anını yaşadı. Herkesin kutlama yapmak için sokaklara döküldüğü gündü. Fakat hikâyedeki ailenin en acı anı yaşanıyor o maç esnasında ve dağılıyorlar. İkisi kız, ikisi erkek dört çocuklu ailemizin hayatı bu trajik günden sonra değişiyor. Ve Uğur Yücel’in oynadığı baba karakteri Güneşdağı kasabasına yani baba toprağına gidiyor. Bu olaydan tam 14 yıl sonra, öğrendiği üzücü bir haber sonrası mazideki defterlerin hepsini kapatmak zorunda hissediyor ve ailesini bir araya toplamak için kolları sıvıyor. 

Gelişmeleri bildireceğiz..


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER