Kore
televizyonları aksiyon ve komedinin buluşacağı yepyeni bir suç dizisiyle
geliyor. Han Jung-hoon tarafından yazılan ve Kim Jung-min tarafından yönetilen
38 Task Force Cumartesi ve Pazar gece yarısından önce OCN kanalında
yayınlanacak. Bu arada, bahsi geçen ikili daha önce Bad Guys'ta birlikte çalışmışlar ve müthiş bir iş ortaya çıkarmışlardı.
Diziyi takibe almak için daha başka nedenlerimiz de var. Dizinin konusu başlı başına en azından ilk bölümü izleme sebebi. Seul şehrinin
özel kuvvetleri şefi ve bir dolandırıcı, yüksek meblağlardaki vergi borçlarını
ödemekten kaçanların peşine düşüyor. Dolandırıcılar bütün yeteneklerini vergi
kaçakçılarını yakalamak için kullanacaklar, bu sırada polisler ise şüphesiz ki
onlardan çok şey öğrenecekler. Her bölümünde aksiyon ve komediye doyacağımız
dizide iyi ile kötü birbirine karışacak ve karakterler kendilerini birbirinden garip durum
ve olayların tam ortasında bulacaklar.
Baş rollerinde Ma Dong-seok, Soo-young ve Seo In-gook'un yer aldığı 38 Task Force casting konusunda şimdiden geçer not aldı. Dizide, Ma Dong-seok doğrucu polis şefini canlandırırken, Seo In-gook çekici bir dolandırıcıya hayat verecek. Soo-young ise muhtemelen gönlünü yakışıklı dolandırıcımıza kaptıracak. Diziden gelen görüntülere göre özellikle Ma ve Seo'nun karakterleri arasında komik sahneler bizleri bekliyor.
Ayrıca, ilk bölümü 18 Haziran’da yayınlanacak olan 38 Task Force’dan oldukça eğlenceli trailer'lar yayınlandı. İlkine hemen buradan göz atabilirsiniz.