Dertlerim, omzumda koca bir yük...
Daha ne kadar sınanacaksın Hakan?
Zengin kız fakir oğlan klişesinin sonuna kadar işlendiği bir bölüm daha izledik ki esasında klişelere karşı değilimdir. Hakan’ın para sıkıntısının işlenmesinden de rahatsız değilim. Fakat her olayın sonunda Hakan’ın kaybetmesinden, yeni bir açmazın başında kalmasından rahatsızım. Yine türlü olayların sonunda bir kez daha dibe çekilen bir Hakan izledik. Sırayla ilerleyelim.

Seyfi meselesi daha ne kadar sürecek diye merak ediyordum ki sanırım şimdilik kapandı, en azından ev meselesi. Gerçi öyle bir şey yaparlar ki, sonrasında yine haftalarca Seyfi’yi izleriz. Seyfi demişken; ilerleyen günlere metresinin kandırılmasına ayrı bir sahne açılmayacak değil mi?

Şimdi Hakan, evine bakmak zorunda. Ayrıca Fikret var, onun için de tedavi parası toplamak zorunda. Madem bir mahalle algısı var, herkesten karınca kararınca bir şeyler toplamayı neden düşünmüyorlar? Neden her şeyi gencecik çocuklar yapıyor? Tabii burayı Kıvanç’a 
bağlamak gerektiği için Hakan gecesini gündüzüne katıp çalışmalı değil mi?

Kıvanç’ın o ‘ulu’ ailesiyle tanıştık şükürler olsun. Esasında Kıvanç o kadar güzel işlenebilecek bir karakter ki, bu yüzden tek boyutlu olarak resmedilmesine gönlüm razı gelmiyordu. Bölümün en sevdiğim detaylarından biri Kıvanç’ın babasının despotluğu ve annesinin ilgisizliği ile tanışmamız oldu. 

Yazı devam ediyor... 
BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER