Selin Yılmaz olmanın altın kuralları!

Selin Yılmaz olmanın altın kuralları!
Ali Mertoğlu'nun koca gözlü kızı, kalabalık bir fandomun reyizi Selin Yılmaz. Biz onu o kadar çok sevdik ki gözünden bir gölge geçse bağrımız yandı neredeyse. Çok sevilsin istiyoruz, hep sevilsin, sanki o ayakta kaldığı sürece biz de hiç yıkılmamış sayılacağız.  İşte bu yüzden Selin Yılmaz olmak ne demek bir irdelemek istedim tabii bence bana gore...

1- Ali’yi Ali’ye rağmen Ali için seveceksin... Ali’yi sevmek zor, çoğu zaman yorucu.  Gözlerindeki fırtınaya kapılmamaya gayret göstereceksin. İyi tanıyacaksın, ne zaman sevip de söylemediğini, ne zaman meydan okuduğunu, ne kadar ileri gidebileceğini, nerede duracağını, ne zaman yaralarının kanadığını hissedeceksin. 

2- Kendini ezdirmeyeceksin. "Gerektiğinde sen ezeceksin ki geri bassınlar”, sadece ve sadece ileride senin ezebileceğin bir ortamın olacağını hissediyorsan eziliyormuş gibi yapabilirsin.

3- Küsüp gitmeyeceksin. Savaş meydanda verilir, meydanı boş bırakmayacaksın, en gitmek istediğin anlarda bile ortamda bulunacaksın. Unutma sen bir rahatsız oluyorsan, karşındaki bin rahatsız olur.

4- İçine ağlayacaksın! Çok acı çektiğin anlar olacak, onları biriktir, sonra mesela ikizinin acısını bahane ederek akıt, erit gitsin. 

5- Kin tutmayacaksın. Özellikle sevdiklerine karşı.
 Onlar bazen mantıksız davranabilir ama sen doğru olduğunu düşündüğün şeyi söylemekten vazgeçmeyeceksin. Sonunda haklı çıksan da "Ben demiştim” der, geçersin.
 

6- Ama unutmayacaksın da! Bazı şeyleri zamana bırakabilirsin bu unuttuğun anlamına gelmez.
  Unutma "Her şeyin bir zamanı var”.
    

7- Sadece gerektiğinde cesur olacaksın. Sevdiğinin adını dalgalara haykırabilirsin ama mantıksızca seni sıkıştırdığını düşünüyorsan eğer “Olmayacak o zaman” diyebileceksin.
  

8- Hak edene haddini bildireceksin. Bazen aleni bazen gizli, kimsede hesabın kalmayacak.
Bu yolda zarar görsen de hasar kontrolü yapıp, yoluna devam edeceksin.

9- Gerekmedikçe kaba kuvvet uygulamayacaksın. Ama bazen gerekebilir.
  Uslanmayanı söz ile uyaracaksın, ondan da anlamıyorsa ortamın müsaitliğine göre saçını başını yolabilirsin. ^.^
 
10- Hata yaparsan bir adım geriye gidip oradan düzelteceksin. Ufak hatalara gülüp geçebilirsin, sen takmazsan kimse takmaz. 
BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER