Cesur ve Güzel'i beklerken...

Cesur ve Güzel'i beklerken...
Cesur ve Güzel deyince aklına önce Brooke Logan ve Eric Forrester gelen eski bir nesle aidim. Tabii bu diziler, ikinci hatta üçüncü jenerasyonlarıyla gençler tarafından da biliniyor ama itiraf edelim ki okuldan eve gelince Yalan Rüzgârı ve Cesur ve Güzel izlenen günler çok gerilerde kaldı. İzleyecek yüzlerce kanal, milyonlarca program varken pembe dizilerin yurdumuz gençleri arasında kapış gittiği günlerin gerilerde kaldığını söyleyebiliriz.

Artık kimse Ashley Abbott’un hem Yalan Rüzgârı hem de Cesur ve Güzel’de göründüğü o harika günleri hatırlayıp iç çekmiyor. Yabancı dizi izlemeyi böyle öğrenmiştik hâlbuki. Bir karakterin farklı iki dizide birbiriyle bağlantılı şekilde görünebileceği aklımıza ilk böyle gelmişti, ben şahsen bir daha hiçbir karakter geçişinden o kadar etkilenmedim.

Kişisel tarihimdeki bütün bu önemine rağmen, Ay Yapım’ın 10 Kasım Perşembe akşamı başlayacağı açıklanan yeni dizisi Cesur ve Güzel sayesinde dizi sayfama yeni bir Cesur ve Güzel eklemeye son derece hazırım. Bir kere senaryo Ece Yörenç’e ait ki kendisi ne yazsa izlenecekler listemde en tepede bir yerlerde durur. İlk fragmanı gördüğümden beri Korludağ’da yaratacağı dünyayı merakla bekliyorum.

Diziyi bu kadar merakla beklememin bir diğer sebebini ben değil, içimdeki ergen açıklasın isterim zira yaşımdan başımdan utanıyorum. Bu çok gizli sebep, Kıvanç Tatlıtuğ’dan başka bir şey değil elbette. Kendisi baktıkça bakasım, izledikçe izleyesim gelen bir oyuncu. Yıllar içinde geliştirdiği oyunculuğuna ve dizi seçimlerinde gösterdiği başarıya da haksızlık etmek istemiyorum ama odanın ortasında duran mor fili de görmezden gelemeyeceğim. Göz var izan var, bu adam çok yakışıklı.

Tabii bu tek başına bir diziyi sırtlamak için hiç yeterli değil ama göze hitap etmenin de bir zararı olduğunu söyleyemeyiz. Nerede oynarsa oynasın en azından ilk bölümüne göz atarım. Hali hazırda o gün izlediğim başka bir dizi varsa o hafta Kıvanç Tatlıtuğ’un olduğu diziyi izlerim. Yaş ortalaması otuz olan bir grup kadın, haftalarca her Çarşamba barkovizyondan duvara yansıta yansıta Kuzey Güney izlemişliğimiz var ve hayır Tekinoğlu Fırını’na olan düşkünlüğümüzden yapmadık bunu.

Dizinin diğer başrol oyuncusu olan Tuba Büyüküstün çok cool ve insana ‘Daha fazlası var burada’ diye düşündüren bir kadın ve bence Kıvanç Tatlıtuğ’yla net bir elektrikleri var. Konunun ilgi çekiciliği, fragmanların güzelliği ve senaryoya kafadan verdiğim artı puanlarla ilk bölümü merakla bekliyorum. Şimdiden iyi seyirler. 


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER