O Ses Çocuklar: Böyle sevimli yarışmacılara, böyle sevimli jüri!

O Ses Çocuklar: Böyle sevimli yarışmacılara, böyle sevimli jüri!
Can - Kafama Göre                                                              Azra - Fly Me To The Moon
Seçilmiş çocuklar programı şenlendiriyor. Büyüklerden farklılar, doğal ve samimi yorumlar yapıyorlar. Bazıları büyümüşte küçülmüş. Bir tanesi şöyle diyor: “Ben aslında Murat Boz ve Athena Gökhan’ı bekliyordum”. Jüri şaşıp kalıyor. Sanki profesyoneller. Bir tanesi, fantezi müzik fanı Veli, İbrahim Tatlıses’ten Gülüm Benim’i seslendiriyor. Küçük İbo olmuş: "Bakışlarııı öyleeaaa güzeeeel …” . Çok şekerler. Can salaş kıyafetlerle kafaaaamaaa göreeee şarkısını söylüyor. Öyle samimi ki Burak Kut’un güzel müzik ve sahne şovundan sonra ona sarılıyor. Azra ve minik kardeşi Fly Me to the Moon şarkısı ile karşımıza çıkıyor. Uyum mükemmel, şirinlik maksimum seviyede, kardeşleri keyifle dinliyoruz. Derin sanki eğitim almış gibi, hem Worth it şarkısını söylüyor, hem de dans ediyor. Böylesini daha büyüklerden dinlemedik. Hepsi öyle tatlılar ki, ayyy ne tatlı, of yerim seni, ısırıcam şimdi diyerek izliyoruz.

Hadise, bu sezon kısmetse kazanacak. Burak Kut’un müthiş şovuna rağmen Can Hadise’yi seçiyor. Veli de Hadise diyor. Çocuklar Hadise’yi çok seviyor. Diğer jüri üyelerinin de çocuklara yaklaşımı çok iyi ama Hadise şimdilik önde gidiyor. Ekibini sağlam seslerle dolduruyor. Bu arada onları motive ediyor, seviyor, öpüyor. Gerçekten çocuklara özel, özlediğimiz sevgi dolu diyaloglar dinliyoruz. Sıcacık bir program olmuş.

Burak Kut’u ekranda özlemişiz. Belki de 80li yılların en sevilen ses sanatçılarından biriydi. Benimle Oynama der bizi kendine hayran bırakırdı. Eğitimi, duruşu, kalitesi ile hiçbir zaman da çizgisini bozmadı. Oğuzhan Koç ise, müzik bilgisine güvendiğimiz ve gülmeye alışık olduğumuz bir yüz. Gençliğine rağmen, farklı sanat dallarında emin adımlarla ilerliyor. Önce tiyatro sonra müzikte gayet başarılı oldu.

Jüri bu tip yarışma programlarının izlenme oranlarını doğrudan etkiliyor. Jüri de sevmediğiniz birileri olunca program ne kadar da itici oluyor. O Ses Türkiye de bunu yaşadığımız jüriler oldu. O Ses Çocuklar 2016 jüri seçimi, O Ses Çocuklar 2015’ten daha başarılı ve O Ses Çocuklar konseptine de daha uygun olmuş.

Sonuçta şarkılar bitince, Oğuzhan Koç miniklere "beni seçecek" derken, Hadise "hayır beni seçecek" diyor. Burak Kut, pembe yaka iğnesiyle baby face bakışlarını atıyor ve birden Hadise’den yastığı kafasına yiyor. Yaptıkları soğuk savaşlar bile sevimli bir hal alıyor. O Ses Çocuklar, şirin konukları, esprili jürisiyle O Ses Türkiye’yi bile solluyor. Hepimizi ekrana kilitliyor.




BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER