Lüks seyahat konusunda otorite sayılan, gezginlerin kılavuzu ve ilham kaynağı olan seyahat ve yaşam stili dergisi Condé Nast Traveller, Türkiye’de yayın hayatına başlıyor.
Vogue ve GQ dergilerinin de Türkiye edisyonlarını çıkaran Doğuş Yayın Grubu, Condé Nast Traveller ile Türkiye dergi pazarına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Üstelik ilk ay okuyucuları büyük sürprizler bekliyor.
Dünya çapında Amerika, İngiltere, İspanya, İtalya, Hindistan, Rusya, Çin ve Orta Doğu dahil olmak üzere sekiz bölgede basılan ve ayda 1.7 milyonun üzerinde uluslararası okuyucuya sahip olan
Condé Nast Traveller, Mayıs itibarıyla Türk okurlarıyla buluşuyor.
Heyecan verici lokasyonlar, lüks oteller, seçkin restoranlar, egzotik spalar, mağazalar ve kültür sanat seçeneklerinin yanı sıra moda ve güzellik gibi konularda da eklektik seçimler sunan dergi, gezginler için bir kılavuz ve ilham kaynağı olma özelliği taşıyor.
Lüks ve stilden ödün vermeden her destinasyonun gerçek hissini yaşatan derginin Türkiye’de Genel Yayın Yönetmenliğini Çiler İlhan üstleniyor. İlhan, “Hedefimiz en özgün içeriği en çarpıcı görsellerle anlatmak, okuru bilinmeyen yerleri keşfe çıkarıp bilinen yerlere bilinmedik kapılar açmak,” diyor.
Derginin Mayıs sayısında neler var?Tanıdık simalardan özgün tavsiyeler, Türkiye’den ilgi çekici rotalar, stil, moda, yeme-içme, bakım ve güzellik haberlerinin de yer alacağı derginin ilk sayısında; yaklaşan yazı planlayabilmek için en iyi 20 aile oteli, Lizbon, Milano, Miami, Boston, Kiklad Adaları, lüks teknelerle Nil’den Peru’ya nehir gezileri, Paris’in en leziz 50 bistrosu, Türkiye’nin ünlü fotoğrafçılarının çektiği en güzel manzaralı odalar gibi ilgi çekici konular yer alıyor.
Condé Nast Traveller Türkiye’de ilk ay okuyucuları büyük sürprizler bekliyor!Cntraveller.com.tr’de yer alan “Dünyaya bir dart at!” isimli oyunda, cep telefonuna bir SMS gönderiliyor. Oyuncular SMS’e tıkladığında telefon bir darta dönüşüyor ve yarışmacılar dartı ekranda beliren dünyaya atıyor. Tatili kimin kazanacağını ise dart düştükten sonra atılacak tweet belirliyor. #seyahatetmek hashtag’i ile gelen tweet’ler arasından en yaratıcı üç tweet’in sahibi, dartların düştüğü noktada çift kişilik, bir haftalık tatil kazanıyor.
1 Haziran’a kadar devam edecek olan yarışmanın kazananları, cntraveller.com.tr sitesinden ve derginin sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Condé Nast Traveller Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Çiler İlhan Kimdir?Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunu Çiler İlhan, medya ve sanata duyduğu doğal ilgi sonucu İstanbul Kültür Sanat Vakfı ve CINE5 gibi kurumlarda üniversite yıllarında çalışmıştır. İlhan, mezun olduktan sonra İsviçre’deki Glion Hotel School’a gitmiştir. Bu eğitim, İstanbul’un lüks otellerinin pazarlama ve iletişim departmanlarında tecrübe edinmesine olanak sağlamıştır. Ajans Medya bünyesinde uzun süre Chat, TimeOut Istanbul, Travel+Leisure başta olmak üzere çeşitli dergilerin yazarlık, editörlük, yayın yönetmenliği görevlerinde bulunmuştur. İlhan, Condé Nast Traveller Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmenliğine getirilmeden önce Çırağan Palace Kempinski Istanbul ile Türkiye Kempinski Otellerinin kurumsal iletişimini yönetmiştir. Lüks otelcilik, iletişim ve editörlük alanlarında 360 derece tecrübesi bulunan İlhan, ayrıca biri uluslararası, iki ödüle sahip bir yazardır.