Görevimiz Komedi'nin kazananı Ladin Avşar oldu!

Görevimiz Komedi'nin kazananı Ladin Avşar oldu!
Ekranların tek komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’de Türkiye’nin yeni komedi yıldızı belirlendi. Binlerce yarışmacıyı geride bırakan, sevilen oyuncu Bülent Emrah Parlak’ın favori 5’lisinin içine giren, 2.turda çektikleri 6 filmle kılıktan kılığa giren Ladin Avşar gecenin yıldızı oldu. 2 Temmuz Cumartesi akşamı, Bülent Emrah Parlak’ın takımından Ladin Avşar hem Türkiye’nin yeni komedi yıldızı seçildi hem de büyük ödül olan ‘Çalgı Çengi İkimiz’de oynamaya hak kazandı.

Yapı Kredi Play’in katkılarıyla Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’nin dün akşamki 13. bölümünde büyük final yaşandı. 2. turda 6 hafta boyunca çektikleri komedi filmleri ile 22 puan toplayan Bülent Emrah Parlak’ın takımı büyük finale gitmeye hak kazanmıştı. 13. ‘Büyük Final’ bölümünde sevilen oyuncu Bülent Emrah Parlak’ın yarışmacıları Hilmi Deler, Ladin Avşar, Soner Türker, Nagihan Yıldız ve Özgür Eraslan Türkiye’nin yeni komedi yıldızı olmak için oylandı. Takım liderleri ve takım koçlarının yanı sıra diğer yarışmacılardan ve twitter aracılığıyla izleyicilerden alınan oyların toplamında, oyunculuk üzerine yüksek lisansı bulunan Ladin Avşar ipi göğüsleyen isim oldu.

Büyük Ödül ‘Çalgı Çengi İkimiz’de Oynama Fırsatı
Kısa sürede 6 komedi filmi çekmenin deneyimi yaşayan ve sektöre dair çok önemli isimlerle tanışıp çok önemli fırsatlar elde eden Ladin Avşar, büyük ödül için oldukça heyecanlı. Türkiye’nin yeni komedi yıldızı Ladin Avşar’ın ödülü Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın daha önce stüdyoya gelip anlattığı yeni sinema filmi ‘Çalgı Çengi İkimiz’. Program boyunca zarafetiyle ve yetenekleriyle göz doldurmuş olan Ladin Avşar’ın, tiyatro performanslarının yanı sıra TV dizisi oyunculuğu deneyimi de var.

Usta oyuncular Rasim Öztekin, Asuman Dabak, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde ve Açelya Topaloğlu’nun takım liderliğini üstlendiği yarışmada 13 bölümde 3 faz yaşandı. İlk fazda takım liderleri yarışmacı adaylarının canlı performanslarını izleyerek beğendikleri isimleri takımına kattı. Seçtiği isimlerle bir eğitim süreci yaşayan liderler, 2 ayrı eleme sonrası favori 5’lisini belirledi. 6 hafta süren 2. fazda son 5’e kalan takımlar her hafta komedi filmleri çekti ve bu filmlerle diğer takım liderinden puanlar topladı. 13. bölümdeki 3. Faza kalmak için ter döken ekipler arasından Bülent Emrah Parlak’ın as takımı galip çıktı. Büyük finalde 1.lik için oy toplayan 5 yarışmacı arasından kazanan isim Ladin Avşar oldu. Türkiye’nin yeni komedi yıldızını belirlemek için yola çıkan yarışmanın sunuculuğunu ise, 2. Fazdan itibaren, efsane isim Ali İhsan Varol yaptı.




BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER