Britain’s Got Talent'taki Stormtrooperlardan yeni dans geldi

Britain’s Got Talent'taki Stormtrooperlardan yeni dans geldi
Birleşik Krallık'ta izleyici karşısına çıkan Britain’s Got Talent programına katılan Stormtrooper kostümlü dansçılar geri döndü!

Britain’s Got Talent aslında Türk izleyicilerin yabancı olduğu bir format değil. Ülkemizde de Yetenek Sizsiniz Türkiye ismiyle ekrana geliyor. En dikkat çekici fark programın İngiliz versiyonunda dört jüri üyesinin yer almasından kaynaklanıyor. Bu jüri üyeleri tarafından beğeni kazanan yetenekler bir üst tura kazanma hakkı kazanıyor.

İlk olarak mayıs ayı başında programa katılan Boogie Storm ismindeki bir grup dansçı büyük ilgi çekmeyi başarmıştı. Dans ettikleri popüler şarkılar ve Star Wars hayranlarının yakından tanıtığı kostümleriyle dikkatleri üzerlerine toplamışlardı. Şimdi başka bir tur için yarışmaya geri döndüler. Yine The Imperial March ile sahneye çıkan ekip It’s Raining Men ile başladıkları dansa Spice Girls, Madonna ve Justin Bieber şarkılarıyla devam ettiler. Bu rutini Dirty Dancing filmiyle meşhur olan The Time of My Life şarkısıyla sonlandırdılar.

Boogie Storm, Britain’s Got Talent programını üçüncülükle bitirmeyi başardı. Onların keyifli dansını hemen aşağıda bulabilirsiniz.



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER