Birkaç gün içinde ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan Agent Carter için yeni bir sahne daha paylaşıldı.
Yayımlanan sahne ikinci sezonun ilk bölümü olan The Lady in the Lake'den geldi. Ajan Peggy Carter, şimdilik bilmediğimiz sebeplerden Isodyne Energy binasını aramak istiyor. Ancak resepsiyondaki görevli arama izni olmadan buna müsade edemeyeceklerini söylüyor. Peggy de kadınlardan ajanlık konusunda şüphelenilmemesini fırsat bilip, tuvaleti kullanma bahanesiyle içeri sızıyor. Resepsiyon görevlisinin dikkatini dağıtmak da Daniel Sousa'ya düşüyor.
Daha önceki haberlerde bahsettiğimiz gibi Peggy Carter, bu sezonda macerasına Los Angeles şehrinde devam edecek. Hollywood'la bağlantılı bir davayla ilgilenmeye başlayacak. Ancak dava sandığından çok daha büyük çıkacak. Yeni bölümlerde Hayley Atwell'e James D'arcy, Enver Gjokaj, Bridget Regan, Lyndsy Fonseca, Dominic Cooper, Wynn Everett, Currie Graham, Reggie Austin ve Lotte Verbeek gibi oyuncular eşlik edecek.
Agent Carter'ın ikinci sezonuyla 19 Ocak'tan itibaren ekrana gelmeye başlayacak. Bahsi geçen sahneyi aşağıda bulabilirsiniz.