ABC'de ekrana gelen ve Marvel çizgi romanlarından esinlenen Agent Carter, ikinci sezonuyla ekrana dönecek. Dizinin ikinci sezon bölümleri için bir tanıtım daha paylaşıldı.
Geçtiğimiz sezonda New York'ta izlediğimiz Peggy Carter, şimdi de Los Angeles'ı kavurmaya hazırlanıyor. 1947 yılından devam edecek dizide Carter, Hollywood ve ünlülerle bağlantılı bir davayla ilgilenmeye başlıyor. Ancak bu işin arkasından çıkanlar pek de beklediği gibi olmuyor. Onun Los Angeles'a ayak uydurmasına arkadaşı Howard Stark, onun uşağı Edwin Jarvis ve eski iş arkadaşı Daniel Sousa da yardımcı oluyor.
ShaBoom isimli tanıtımda Chad Michael Murray'ın canlandırdığı Jack Thopmson karakterini tekrar görüyoruz. Peggy Carter, Amerika'nın batısına doğru yola çıkıyor. Burada onu yine macera dolu anların beklediği imajı çiziliyor. Bunun yanında Carter'ın aşk hayatında da bazı değişiklikler yaşanacak gibi görünüyor.
İlk sezonuyla beğeni toplayan dizide Hayley Atwell, James D'arcy, Enver Gjokaj, Bridget Regan, Lyndsy Fonseca, Dominic Cooper, Wynn Everett, Currie Graham, Reggie Austin ve Lotte Verbeek gibi isimler rol alıyor.
Agent Carter'ın ikinci sezonuyla 19 Ocak'tan itibaren ekrana gelmeye başlayacak. Diziden paylaşılan tanıtımı hemen aşağıda bulabilirsiniz.