Hayvanlar buraya, yumruk havaya!
İşler gittikçe güzelleşmeye başlıyor. Ekibimiz bir leopar bulma hevesiyle yollara düştü ama Afrika'nın yolları taştan! Hâlâ leopar DNA'sı ve ana hücreyi votka misali karıştırma planı kafama yatmasa da belli ki yolda olmak hedefe varmaktan daha keyifli.

Elektroporapator... Amaaan ben de söyleyemiyorum işte, anladık ki bu hedefte bize misker görevi görecek. Bilim konuşuyor çocuklar, sakin olabiliriz. Yoldaki tek umudumuz Ray olsa da, belalı işler açacağı kesindi. Ray karakterini sevmedim değil ama sahneleri kısa kaldı. Kalıcı bir karakter olacak mı yoksa ömrü bir bölüm sonra trajik bir biçimde sonlanacak mı bilinmez. FARM üyesi oldukları için hayvanları baskı altından kurtarmak istiyorlar ama doğaya saldıklarında nesillerinin sürmesi adına ne yapılabileceğini biliyorlarmış gibi gelmedi bana. Yine de hayvanları öcü gibi gösteren dizimizde hayvanlardan yana olan kim varsa başım gözüm üstüne!


Farkındaysanız Ray'e bi tane çakmamak için zor duruyorum

Ray onlara fiyattan öte bir teklif sununca işlerin cılkı çıktı. Dünyayı hayvanlardan, hayvanları kendilerinden korumak isteyen ekibimiz tehlikeli hayvanları salmayı kabul etti. İşin içinde Abraham'ın cüssesi var. Ama işin cezbedici yanı elektro bilmem ne cihazının hayvanat bahçesinde bulunmasıydı tabii ki.

Mitch deli mi yoksa dahi mi kararsızım. Adam teoriler kitabını akşam yemeğinde yemiş gibi her olay karşısında bir teori salıveriyor. Bu konu hakkında kurs almak istiyorum sevgili Mitch! Tabii bunlar komplo teorilerin değilse... Ama hayvanların günlük rutinlerini ufaktan incelediğimizde duygusal bulaşıcılık teorisi mantığa oturuyor. Ana hücre ihaneti içimizde kuşku bıraksa da Mitch hala formunda!

Mitch'in teorileri ve Jackson'ın babasının çalışmaları birleşebilse bilim gücü ayyuka çıkardı muhtemelen. Şimdilik sadece esnemek bulaşıcıdır filan diye geçiştirse de Mitch yeteneklerini çok da kullanmayan biri aslında. Billy Burke hayranlığıma ara veriyorum tamam, vurmayın... Keşke Jackson'ın babasının tüm kasetleri izlenseydi. Belki bu sorular için bir çıkış olurdu. Vakit yoksa bile kasetleri yanlarına almaları gerekirdi. Bu konuda bilmediğimiz bir şeyler var mıdır? Göreceğiz.
BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER