Scarlett Johansson ve Chris Evans, Ghosted filmiyle yeniden bir araya geliyor

Scarlett Johansson ve Chris Evans, Ghosted filmiyle yeniden bir araya geliyor
Scarlett Johansson ve Chris Evans, yeni bir filmle tekrar bir araya geliyor.

Variety'nin haberine göre Apple Studios, romantik aksiyon macera filmi Ghosted için hazırlıklara başladı. Yeni filmi son dönemde Rocketman ve Bohemian Rhapsody'yi hazırlayan Dexter Fletcher yönetecek. Deadpool filmlerini ve Zombieland'i kaleme alan Paul Wernick ile Rhett Reese senaryoyu kaleme aldı. Habere göre Wernick ve Reese, filmin fikrini bir diğer yapımcı şirket Skydance Media'ya sunarak sattılar.

Son olarak Wes Anderson'ın yeni filminin kadrosuna dahil olan, Black Widow nedeniyle Disney'e dava açan Scarlett Johansson, kısa bir süre önce doğum yaptı. Bu nedenle çekimlerin ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Netflix için hazırlanan The Gray Man'in çekimlerini tamamlayan Chris Evans ise şu sıralar Pixar imzalı Lightyear filminin hazırlıklarına devam ediyor.

Uzun yıllardır yakın arkadaş olan Evans ve Johansson, daha önce birlikte üç Avengers filminde, Captain America: Winter Soldier ve Captain America: Civil War filmlerinde, ayrıca The Perfect Score ve The Nanny Diaries filmlerinde de birlikte rol aldı.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER