Bir Güzel Mavi Gözlü Adam: Tolga Sarıtaş

Kendisinden bahsederken hep daha yolun başında olduğunu, denemek istediği çok renk ve kat etmek istediği çok yol olduğunu söylüyor. Verdiği emeğin karşılığını almaktan dolayı mutlu olan ama daha çok yolun başında olduğunu belirtecek kadar mütevazı bir adam Tolga Sarıtaş. Ödül alırken tevazu ile mutluluğunu harmanlayıp tavırlarına yansıtan bir adam Tolga Sarıtaş.

Bir aile büyüğünün dediği, “İşini iyi yapan insandan zarar gelmez.” cümlesini hiç unutmuyor olacak ki "hayattaki en önemli şeyler önce iyi insan olabilmek sonra işini iyi yapabilmek" diyen bir adam. (Söz buraya gelmişken Tolga’nın özellikle çocuklara olan tavrına hayran olduğumu belirtmek isterim.) Ödül alırken hep “Başarı isteğiniz hiç bitmesin!” diyen Tolga Sarıtaş’a "başarıların katlanarak artarken işine ve insanlara verdiği değer hiç değişmesin" diyorum ben de.

Ve bugün Tolga Sarıtaş’ın doğum günü. Hayatındaki en önemli üç şeyi: ailesi, mesleği ve arkadaşları olarak tanımlayan bu güzel adama ailesinde mesleğinde ve arkadaşlarıyla katlanarak artan mutluluklar, başarılar diliyorum. İyi ki doğmuşssun Mavi gözlü çocuk.. Değer veriyoruz çünkü değerlisin.
 
BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER