Homeland'in Türk oyuncusu Numan Acar Playboy Dergisi'nde!

Homeland'in Türk oyuncusu Numan Acar Playboy Dergisi'nde!

Showtime'ın sevilen dizisi Homeland'de terörist rolüyle karşımıza çıkan Numan Acar, Playboy Dergisi'nin ağustos sayısı için bir röportaj verdi.

Homeland geçtiğimiz günlerde kazandığı Emmy adaylıklarıyla adından söz ettiriyor. Ancak dizinin oyuncularından Numan Acar'ın adını anıyor olmamızın nedeni farklı. Dünya'nın en bilindik dergilerinden birisi olan Playboy, hem oyuncu hem de yapımcı olan Acar'la bir röportaj gerçekleştirdi.

Gümüşhane doğumlu 38 yaşındaki oyuncu, şu anki kazancını sakalının uzunluğuna ve ilginç görünümüne borçlu olduğunu düşünüyor. Acar, aynı zamanda bu rolü kendisine verilmiş bir hediye gibi değerlendirdiğini, oyunculuktan da büyük keyif aldığını da sözlerine ekliyor.

Playboy, ağustos sayısında Numan Acar'a yedi sayfalık bir yer ayrıldı. Bu yazıda Acar, dünyaca ünlü birçok marka kıyafetle poz verdi. Kendisinden sakallı görünümü, farklı yüz yapısı ve atletik vücuduyla tam bir Hollywood yıldızı olarak bahsedildi.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER