Melissa Benoist'in yeni dizi projesi belli oldu. Glee ve Supergirl dizileriyle bilinen oyuncu, HBO Max'te ekrana gelmesi için hazırlanan "The Girls on the Bus" dizisinin kadrosuna katıldı.
Dizide başkanlık için yarışan adayların her adımını takip eden dört kadın gazetecinin aşk, arkadaşlık ve skandal dolu hayatları anlatılacak. Birbirinden farklı bu gazeteciler, şehirdeki en harika pembe diziyi (Beyaz Saray savaşı) en ön sıradan izlemek üzere bir araya gelerek bir aile olacak. Benoist, bu gazetecilerden Sadie McCarthy'yi canlandıracak.
Amy Chozick'in "Chasing Hillary" adlı kitabının uyarlamasını Julie Plec (The Vampire Diaries, The Originals) kaleme alıyor, Chozick de kendisine eşlik ediyor. Greg Berlanti'nin şirketi Berlanti Productions, Plec'in şirketi My So-Called Company ve Warner Bros. Television yapımını üstleniyor. Rina Mimoun de showrunner olarak görev alıyor. Dizinin ismi kampanya takibi yapan erkekleri anlatan "The Boys on the Bus" romanından esinlenilerek kondu.
Daha önce kadın bir başkan adayının yarışını konu alan Political Animals'ı hazırlayan Greg Berlanti, böylece yeni bir diziyle politik arenaya dönüş yapmış olacak. Yakın arkadaş olan Julie Plec ve Greg Berlanti, daha önce Dawson's Creek'te ve The Tomorrow People'da da birlikte çalıştı. Melissa Benoist ise Greg Berlanti ve Berlanti Productions'la daha önce Supergirl'de de birlikte çalışmıştı. İlk olarak Netflix'in gündemine giren, daha sonra The CW'ya geçen dizi projesi birkaç ay önce HBO Max'e transfer oldu.