CBS'in yeniden uyarlayacağı Magnum P.I.'ın başrolü belli oldu

CBS'in yeniden uyarlayacağı Magnum P.I.'ın başrolü belli oldu
Gelecek sezon için çalışmalarına devam eden CBS'in Magnum P.I.'ı ekrana geri getirme düşüncesinde olduğu haberini geçtiğimiz ekimde, pilot bölüm için onay aldığını da Ocak ayının sonunda duyurmuştuk. Muhtemel projenin başrolünde yer alacak isim belli oldu.

Hikayesi 80'lerde Miami'de geçen ve Tom Selleck'in başrolünde yer aldığı orijinal dizi, 1980-1988 arasında ekrana gelmişti. Bir özel dedektifin hayatını merkezine alan dizinin yeni versiyonunu kanalın dizilerinden Hawaii Five-0 ve MacGyver'da da çalışan Peter Lenkov hazırlıyor. İki dizi de yeniden çevrimleriyle başarılı olmuşlardı. Projenin senaryosunu Lenkov'la birlikte Hawaii Five-0 baş yapımcısı Eric Guggenheim yazıyor.

Pilot bölüm için onay alan yeni Magnum P.I.'da Afganistan'dan dönen eski ordu çalışanı Thomas Magnum'un hikayesi anlatılacak. Thomas, orduda kazandığı becerileri, özel dedektiflik yapmak için kullanacak. Eski asker arkadaşları Theodore Calvin ve Orville Wright'la eski MI6 ajanı Juliet Higgins'in yardımıyla ilginç davaları üstlenecekler. Ana dizide ekibin bütün üyeleri erkekti ve Higgins'i John Hillerman oynuyordu. 

Son dönemde ekrana getirdiği uyarlama projelerden genel olarak memnun olan CBS gelecek sezon için Cagney and Lacey, LA Confidential ve Murphy Brown'ı diriltmekle de ilgileniyor. Bu projelerin pilot ve yayın onayı alıp almayacağı ise Mayıs ayında belli olacak.
BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER