Set Ziyareti: Hayata, aşka dair tam gaz ve romantik bir yolculuk

Siz bu sahneyi geçen hafta izlediniz
Mekana vardığımda dış çekimleri bitirmiş, iç sahnelere geçiyorlardı. Bu taşınma hali Müge ve bana sohbet etmek için oldukça zaman kazandırdı. Biraz Kiralık Aşk deneyiminden konuştuk sonra da Aşk Laftan Anlamaz macerasından.. Teklif bayram tatili esnasında gelmiş. Ekibi toplayıp çalışmaya başlamışlar. Zaten işin içine bir kadın eli değdiği sahne ritimlerinden de belli oluyor son birkaç bölümdür.

"Set hazır!" bilgisi geldiğinde görüntü yönetmeni Serdar Ülkütürk ile dip dibe oturdukları kumaş deposunda, reji masasının yanına ilişiyorum. Hande'nin dedesi ve babaannesi de yanımıza oturuyor. Onlar torunlarını izlerken, ben onları izlerken gözlerimiz doluyor. Bir süre sonra yanımızdan ayrılıyorlar.

Herkes uzaklaşınca Müge Uğurlar'ı gözlemeye devam ediyorum. Sohbet ederkenki neşeli kadın, yüzündeki gülümsemesini ve şakalarını da koruyarak, disiplinli bir yönetmene dönüşüyor. Hocamız tatlı olduğu kadar disiplinli de. ^^

Reji masasında sadece su var. Oysa duyumlarıma göre Uğurlar abur cubur, çerez tüketme konusunda ormanda on kaplan gücündeymiş. Lakin herkesin de endamı yerinde.. Bunu nasıl sağlıyorlar diyorsanız, 26 mekanlı yazılmış bölümü iki ekip halinde 6 günde çekmeye çalışırlarken adamda ne yağ kalır ne göbek neticede..
BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER