Sosyal TV'de Sezon Finallerinden Bir Önce...

Kısa bir Veda – Sezon Finalleri
TV8 Dizileri için sezon finali erken geldi...

Sezon finalleri henüz başlamadan TV8 iki sevilen dizisine Mayıs ayında sezon finali yaptırarak Survivor All Star’ı haftada 6 gün yayınlamaya başladı.

Sarp’tan Son Dakika Golü

Bu dizilerden ilki 21 Mayıs’ta izleyicilerini bir duygudan diğerine sürükleyen son sahneleri ile Maral:En Güzel Hikayem oldu.  #İnsanNeİçinYaşar etiketi ile ekrana gelen final bölümü aynı zamanda kişi başına düşen 4,17 tweet hem o günün en yüksek etkileşimli programı oldu hem de kendi etkileşimleri arasında en yükseklerinden birine imza atmış oldu. Toplamda 9.289 tweet alan sezon finali zirve anını 23:00’da dakikada 80 tweet ile gördü. Etkileşime bakıldığında ise

 

Final sahnesinden sonra  “final sahnesi sayesinde Sarp'ın #Maral'a olan aşkına bir seyirci olarak pek inancım kalmadı, bravo”, “millet sakin olun tamam #maral sarp bir süre ayrı kalacak ama güzel şeyler izleyeceğiz Sarp’ın kıskançlıkları olacak barışmaları tutkulu olacak ;)”, “Yalnız sevgili yönetmenimizin hakkını yemeyelim Alara Sarp öpüşmesini çok net çekmiş #insanneiçinyaşar” ve “Sen, Ben yok. Bir tek Maral var. Sen hiç olmamışsın Sarp efendi!” gibi yorumlarla hüsran ve heyecanlarını bir arada paylaştılar. 



Bana Baba Dedi #AşktaSeçimYapmak ile Sezon finali yaptı

TV8’in bir diğer sevilen dizisi Bana Baba Dedi’de Maral’ın arkasından 29 Mayıs’ta sezon finali ile ekranlara geldi. Başladığı günden beri Cuma günlerinin ilk 5’inde görmeye alıştığımız dizi sezon finali bölümü ile de günü 4. Sırada tamamladı. 

 

Dizi ile ilgili sezon boyunca en çok etkileşime geçilen hesaplar @ousankoc, @eseryenenler, @ibrahimbuyukak, @tanrisevsin, @tv8,  @bedranguzel, @banababadeditv, @muratboz, @muzikvetv, @tvdunyasii, @gozdemutluer, @tvanalizleri,  @officialtogno ve @3adamnews olurken sezon boyunca en çok kullanılan etiketler ise #banababadedi, #subebek, #benkıskanırsam, #günlerdenbanababadedi, #oğuzhankoç,  #3adam, #yağmurtanrısevsin, #kaan, #didemkaan, #didem, #set ve #aşktaseçimyapmak oldu.


Dizi Nisan ayını Sosyal TV’de %1.76 share ile 15. Sırada bitirse de Mayıs ayında bu oaran %1.22’ye düşerek diziyi 17. Sıraya kadar geriletti. Dizi içerik oranında %34’lük bir düşüş yaşarken izleyici oranında da %22 düşüş yaşadı. Bakalım yeni sezonda diziyi nasıl bir rota ve izleyici katılımı bekliyor olacak?



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER