NTV'de bayram ekranında neler var?

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜNDE DE SİNEMA VE MÜZİĞİN BAŞARILI İSİMLERİ NTV'DE "İYİ BAYRAMLAR" PROGRAMINDA BULUŞUYOR...
 
NTV'nin deneyimli sunucuları Oğuz Haksever, Gülay Afşar, Erhan Ertürk, Seda Öğretir ve Berfu Güven bayramda usta sanatçılarla bir araya gelip, keyifli bir bayram sohbeti yapacak... 

Hülya Koçyiğit'ten Perihan Savaş'a Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncuları, genç kuşağın başarılı temsilcisi Birce Akalay; Ayşegül Aldinç'ten Aşkın Nur Yengi'ye 90'lardan günümüze gelen eşsiz yorumcularla Funda Arar, Mehmet Erdem ve Atiye gibi son yılların sevilen sesleri NTV'de bir araya gelecek.  Gökhan Abur'un solistliğini yaptığı Kargalar Kafeste grubu da en sevilen şarkılarla NTV Bayram Ekranı'na renk katacak.
 
2.GÜN
 
14.15
MEHMET ERDEM'İN BİLİNMEYENLERİ
 
Sezen Aksu imzalı "Hakim Bey" şarkısıyla büyük ses getiren, yıllar içinde yayınladığı üç albümüyle hayran kitlesini genişleten Mehmet Erdem, hayatı ve kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri Berfu Güven'le paylaştı.
 
Malatya'da doğan, İzmir Fen Lisesi'nde okuyan, Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olan Erdem, müziğin çocukluğundan beri hayatında olduğunu, ilk başlarda şarkı söylemeyi hiç düşünmediğini, müziğe farklı enstrumanları çalarak başladığı anlattı. Boğaziçi Üniversitesi yıllarında Kardeş Türküler grubuna giren sanatçı,üniversiteden sonra film ve dizi müzikleriyle sektörde dikkat çekti. İlk kez müziklerini yaptığı filmlerde şarkı söylemeye başlayan Erdem, albüm yapma fikrinin kendiliğinden doğduğunu ifade etti.
 
Erdem, Sezen Aksu imzalı "Hakim Bey" şarkısının bu denli başarılı olacağını tahmin etmediğini de itiraf etti: "Bir ara bana şaka yapıyorlar sandım. Evden çıkıyorum, bir yerde 'Hakim Bey' çalıyor, taksiye biniyorum o şarkı çalıyor. ‘Biri bütün bunları organize mi ediyor?’ dedim. İnanamadım bu kadar popüler olduğuna şarkının. Şarkıyı daha önce Levent Yüksel ve Zülfü Livaneli de söylemişti. Ama herhalde benim sesim, şarkının düzenlemesiyle buluşunca farklı bir enerji ortaya çıktı."


 
16.15
PERİHAN SAVAŞ'LA ÇOK ÖZEL BULUŞMA
 
NTV Ana Haber Spikeri Seda Öğretir, Perihan Savaş'ın evine konuk oldu. İkili sinemadan, tiyatrodan, aşktan ve hayattan konuştu.
 
İstanbul'un Fatih ilçesinde geçen çocukluk yıllarını anlatan Perihan Savaş, tiyatroya başlama hikayesini şu sözlerle açıkladı: "Suna abla komşumuzdu. Biz birbirimize gidip geldiğimiz zaman Suna abla demiş ki "Ya ben bu kızda bir ışık görüyorum. Oyuncu olacak bu kız". Annem de ‘Olur mu olmaz mı?, İşte babası izin verir mi vermez mi?’ derken Suna ablam kandırıyor bunları. Beni beş yaşında alıyor, götürüyor Şehir Tiyatroları'na. "Efe Ali" ilk oyunum benim."


 
19.15
ATİYE'NİN MÜZİK YOLCULUĞU
 
Erhan Ertürk, genç kuşağın pop yıldızlarından Atiye ile Harbiye'de bir araya geldi. Atiye, çocukluk ve gençlik yıllarından müzik serüvenine hayatına dair bilinmeyenleri Erhan Ertürk'e anlattı.
 
Müziğe dans ederek başladığını, sonradan şarkı söylemeyi daha çok sevdiğini söyleyen Atiye, müzikteki hayallerini şöyle anlattı:

"Hayalim, R&B ve hip-hop müziği oryantal ile harmanlamaktı. Bir doğu - batı sentezi yaratmak  istiyordum. Çıkış noktası buydu. Daha sonraki ilerleyen zamanlarda bu harmanlama isteği hep farklı farklı şekillerde oldu. Rock, pop, latin ve elektronik öğelerin ağırlıkta olduğu şarkılar da yazdım."


 
21.15
FUNDA ARAR'LA MÜZİKTEN ANNELİĞE UZANAN BİR SOHBET
 
Funda Arar, Gülay Afşar'ı evinde ağırladı. Hakkında bilinmeyenleri, hayatı ve müzik kariyeriyle ilgili çarpıcı detayları paylaştı.
 
Müziğe başladığı ilk günlerden son albümü "Aşk Hikayesi"ne, ailesiyle Ege'de geçirdiği çocukluk ve gençlik yıllarından  müzisyen eşi Febyo Taşel'le paylaştıkları hayat yolculuğuna geçmişten günümüze Arar'ın hayatında iz bırakan anılar NTV'de ekrana gelecek. Arar, 4 yaşındaki oğlu Aras'la ilgili de samimi açıklamalar da bulundu: "Oğlum, hüzünlü şarkılarımdan muzdarip. 'Annecim senin neden şarkıların hep hüzünlü, acıklı?' diye soruyor. Onun için neşeli şarkılardan oluşan bir albüm yapacağım neredeyse. Üzgün şarkı sevmiyor, istemiyor." 
BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER