Ölmez Hasan’ı oradan çıkaracağına ve milli mücadele dönemine bir ortak daha katacağına inanmıştım hep. Ne yazık ki öyle olmadı. Keşke iki kafadar olarak da görebilseydik onları.
Cemal karmaşada solan bir çiçek olarak hikayede küçük ama yüreğimizde büyük bir yer edindi. Ben ne yalan söyleyeyim bölüm sonuna kadar Cevdet Albayım çekti aldı o küçüğü o cehennemden, onun bildiği bir şey vardır dedim. Ama öyle olmadı. Dizi bile olsa çocukların solması ağrıma gidiyor benim. Keşke olmasaydı. Çünkü bizce çocuklar çiçeklerin koynunda uyumalı.
Ah Ali Kemal. Bugün itibari ile üzüldüğüm karakterler top 5 listesine ilk sıradan giriş yaptın. Kendini silah mevzusunun orta yerine bıraktın sanırım. Yani dilerim öyledir de bir uğraşın olur çocuk. Uğruna kendini berduş ettiğin kız var ya, yol yakınken dön derim. Yoksa kendi kendini bir köşede mahvedeceksin. Vallahi endişeleniyoruz.
Azize’ye yaranmak için yükselen sesleri duyar duymaz koşar adım Azize’ye giden sevgili Tevfik! Sana söyleyecek sözüm dahi yok. Umarım bu cengaverliğini gelecek hafta da görürüz fakat hiç sanmıyorum.
Gök gözlü, minik Hilal. Kendi küçük kalbi kocaman olan güzel Hilal… Andreas için akıttığın gözyaşları kalbimize kalbimize aktı bizim. Keşke dünyanın bir yerinde yaşadığını bilseydik biz de Andreas’ın. Koşar adım hesap sormak için peşinden gittiğin Mehmet’le birlikte nasıl bir duruma düştünüz siz be güzelim? Miray Daner ve Genco Özak’ın yüzleşme sahnesi ciddi anlamda çok etkileyiciydi. Bu bölüm beni fazlasıyla geren bir bölüm oldu. Fragmandan da belli oldu ki gelecek bölümü de kalplerimiz ağzımızda izleyeceğiz.
Görüşmek dileğiyle, okuduğunuz için teşekkürler.