Kiralık Aşk: Ben seni sevdim*

Bina benim diyorum
Haki gömlekli Ömer’i göreceğim diye çırpındın durdun. Sonrasında eline geçen resimdeki elma aklını başına getirdi. Ömer yine harika bir çözüm buldu. Sen Ömer’den kendini mahrum etmek istersen Ömer’de sonuna kadar mahrum bıraktırır. Hatta önüne bir küçük aşkınızın sembolünü koyar. Üç gün Ömer’i de göremeyince bütün evi sinir harbine çevirirsin sen.

Ah bir de Defne akıllansan. Seda durduk yere niye seni sorguya çeksin? Ömer’in ilgisi malum da niye Pamir’den şüpheleniyorlar diye düşünmüyorsun. Keşke şu Pamir’i bizim gözümüzle görebilsen. Bir ah da Neriman’a çekmek istiyorum. Saflaştı o da. Pamir’in oyun dışı kalma fikrinden nasıl huzursuz olduğunu anlamadı. Defne Ömer ikilisi varsa oyun biter. Zaten bu ikili hep var. Nasıl oluyor da iki günlük Pamir’e inanıyorsun?

Pamir işe yaradı ama. Defne onun sayesinde davete gidebildi. Kapıdan girerken Pamir’in koluna girmesi çok sorun değil. Sonu güzel bitti nasılsa. Pamir’i nasıl da ortalıklarda bıraktı öyle Ömer’i görünce? ‘’Kural 1: İşime ve kariyerime karışmayacaksın. Kural 2: Ben nefes almak istediğimde izin vereceksin. Kural 3:  O gömleği bir daha giyeceksin.’’  İşte beklediğimiz Defne karşımızda. Kendinden emin ve uzlaşmacı. İşini aşka karıştırmamanı tebrik ediyorum. Ama sen yine de arkadaş seçimine dikkat et. Ömer’i kulak arkası bırakma. Gömlek çok yakıştı, giysin tabii. Ee artık sevgili kurumuna giriş yapmış sayıyorum ben sizi bu sözlerle.  Ömerciğimde söz aldığı sırada ‘’İkinci Şans’’ ayakkabımızı anlatırken Defne’ye ithafen birkaç söz söyler hayalindeyim.

P:Demek Ömer için gelmiştin Defne

KISA KISA

-Neriman ve Necmi’nin Hulusi Dede’ye olan tepkilerine baya güldüm. Dedenin Türkan Teyze’ye aşkı ne oldu? Gençler ayrıldı. Düşman aile moduna mı geçtiniz?
-Ankara’daki tenis turnuvasından bahseden ekibimizi kutluyorum. Ayrıca kadına şiddet konusuna değindikleri için de ayrıca teşekkür ederim.
-İso’ya her ne kadar evli birine âşık olmasını yakıştıramasa da Serdar, öyle canım. Çok zor bu İso’nun durumu. Türkan Teyze’nin kurallarına aykırı olmasa aralarını yapacak gibi derim. Boşan da İso’ya alalım seni Ayşegül.  Cevdet problemlisi yanında kızlarına destek çıkmayan bir aile problemi de var gibi ortada. Cevdet’i hırpalayan Defo İso Nihan üçlüsüne teşekkürler. Şiddet’in her türlüsüne karşıyım ama. İnsan olan el kaldırmaz. Eşini döven Cevdet’e de karşılık gibi oldu.
-Sinan’ın sesinden telaş yapan Seda seni de fark ettim. Önce aklım diyen Sinan senin de Seda’ya bakan gözlerini fark ettim. Partiye bir Feryal Ömer girişi varken bir de Sinan Seda vardı. Sahiplenici erkek tutuşu yapan Sinan’dan bahsediyorum. Ayrıca ikinci şans ayakkabımızın çizili olduğu masadan sonra Seda Sinan çiftini görmek bana ‘Siz birbirinizin ikinci şansısınız.’ dedirtti.
-‘’Her kışın sonu bahar.’’ yazdık bunu Defnecim. Bize de bahar gözüküyor gibi.

Hepimize Sinan’ın özendiği sıcak, samimi sofralar diliyorum. Şiddetsiz sevgi ve saygı dolu haftalar olsun.

*Ben Seni Sevdim- Ümit Yaşar Oğuzcan
BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER