Ah bu şarkıların gözü kör olsun!

6) AŞK-I MEMNU

Bihter ve Behlül: Unutursak kalbimiz kurusun mu? Kurusun be :) Aşkı Memnu Türk televizyon tarihinin başyapıtlarından. Aksini iddia eden varsa çok büyük gülerim.

Dizi biteli 6 yıl oldu ve hala benim kulaklarımda çınlayan ''Beni kaybetmeyi göze alabiliyor musun? Beni, beni, beni beni Bihter'ini.'' repliğinin hala içimi acıtmasına kaç puan?

Bihter ve Behlül sevdiler ama Tarkan'ın dediği gibi ''yanlış zaman, yanlış insan'' İhanet asla affedilemeyecek bir şeydi. Bu yükün altında ezildiler mi evet ama yaptıkları hatalardan dönmek için hep çok geç kaldılar. Birbirlerinden kaçmaya çalıştılar. Beceremediler. Birlikte kaçmayı denediler Behlül cesaret edemedi. Bihter hep hazırdı aslında. Hep Behlül kolundan tutup onu götürsün bu yalan bir şekilde son bulsun istedi. Ama Behlül kendisinin de dediği gibi korkağın tekiydi ve beceremedi. Bihter’i sürekli yarı yolda bıraktı. Bu hikâyede ikisi de suçluydu elbette ama Behlül... AHH be Behlül. Yanlışların adamı Behlül. Sevdiği kadın gözlerinin önünde canına kıydıktan sonra bir hiçe dönüşen zavallı Behlül.

Bu hikâyenin kaybedeni Behlül oldu. Bihter belki de en kolay yolu seçti bu ihanetin yükünden kurtulmak için. Behlül sevdiği kadını, ailesini, itibarını, kendine olan saygısını her şeyini kaybetti. Bihter’in mezarı başında söylediği sözler çok acıydı, can yakıyordu.(Hala o sahneyi her izlediğimde ağlarım)

Bu yasak aşkın şarkısı Pera'dan geliyor.

SENİ KAYBETTİĞİMDE



NOT: HADİ AŞKIM BEHLÜL KAÇAR
BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER