‘New Girl’ başta olmak üzere bu ve benzeri dizilerin hayranlarına yüksek dozda keyifli seyir vaat eden yepyeni bir dizi: ‘Adults’. FX imzalı ve senenin en beğenilen işleri arasına kısa sürede adını yazdırarak dikkat çeken dizi, New York’ta aynı evi paylaşan 20’li yaşlardaki bir grup gencin yaşadıklarını merkezine alıyor. Dizinin yaratıcı koltuğunda televizyon tarihinin efsanevi talk şovlarından ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’ın metin yazarları Rebecca Shaw ve Ben Kronengold oturuyor. ‘Adults’, bugünden itibaren Disney+’taki yerini alırken, aynı adlı çoksatan romandan uyarlanan ‘Washington Black’ de sadece Disney+’ta seyredilebiliyor.
Birbirlerine çok benzeyen ama karşılaştıkları duruma bağlı olarak da “beş benzemez”e dönüşen 20’li yaşlarındaki bir arkadaş grubu… Queens, New York’taki aynı evi paylaşan bu beş arkadaş en mutlu anlarından cenazelere, iş ve ilişkileriyle ilgili zorluklardan kimlik arayışına kadar sayısız anda hep birbirlerinin yanında oluyor. “Yetişkinlik”i hep birlikte deneyimleyen bu arkadaşlar tüm “kusur”larını, hatalarını, sevinçlerini özetle adım attıkları dönemin her nosyonunu, anını beraber yaşıyorlar.
8 bölümden oluşan ve senarist ikili Rebecca Shaw ile Ben Kronengold’un imzasını taşıyan ‘Adults’ın başrollerini Malik Elassal, Lucy Freyer, Jack Innanen, Amita Rao ve Owen Thiele paylaşıyor. Yine sadece Disney+’ta izlenebilen ‘Daredevil: Born Again’in başrol oyuncusu Charlie Cox’un da öğretmen rolüyle seyirci karşısına çıktığı ‘Adults’ta konuk oyuncular arasında sansasyonel aktris ve model Julia Fox da konuk oyuncu olarak yer alıyor.
İzleyenlerin nostalji trenine bineceği ve de Z Kuşağı’nı daha iyi anlayacağı komedi türündeki ‘Adults’, bugünden itibaren sadece Disney+’ta diziseverlerle buluşurken, izleyicileri bir yeni dizi daha bekliyor: ‘Washington Black’. ‘Paradise’ adlı dizi ile sezonun unutulmaz performanslarından birine imza atan Sterling K. Brown’un başrolünde olduğu yeni dizi ‘Washington Black’, Barbados’taki bir şeker plantasyonunda doğan ve olağanüstü bir bilimsel zekaya sahip 11 yaşındaki George Washington “Wash” Black’in 19’uncu yüzyıldaki yolculuğunu konu alıyor.