Netflix dizilerinden Cursed'ün kadrosu açıklandı

Netflix dizilerinden Cursed'ün kadrosu açıklandı
13 Reasons Why dizisiyle tanınan ve rolüyle Altın Küre adaylığı elde eden Katherine Langford'un başrolünde yer aldığı Cursed dizisinin kadrosu açıklandı.  Kadroya katılan yeni isimler şunlar:

Devon Terrell (Barry), Gustaf Skarsgård (Westworld, Vikings), Peter Mullan (Ozark), Lily Newmark (Temple, Sex Education), Shalom Brune-Franklin (The State, Our Girl), Daniel Sharman (Fear the Walking Dead, Medici), Sebastian Armesto (Poldark, Broadchurch), Emily Coates (Flack), Catherine Walker (Versailles, The Delinquent Season) ve Billy Jenkins (The Crown, Holmes & Watson, Humans).

Frank Miller ve Tom Wheeler'ın yeni romanından uyarlanan Cursed'in romanı 2019'un sonbaharında raflarda yerini alacak. Kral Arthur efsanesi üzerine kurulu olan roman efsaneyi Lady of the Lake olarak bilinen Nimue'nin gözünden anlatıyor. Kaderinde Gölün Hanımı olmak var olan Nimue, genç paralı asker Arthur ile tanışınca beklenmedik bir ortaklık kurarlar. İki karakterin Merlin'i bulmak ve antik bir kılıcı teslim etmek için çıktıkları macerada Nimue, Red Paladins ve iş birlikçisi Kral Uther'a karşı olan isyanın ve cesaretin sembolü olur.

Wheeler ve Miller'ın yaratıcı ve yapımcı olarak yer alacağı yeni dizinin sezonu 10 bölüm sürecek. Bahsi geçen Nimue'yi de Langdon canlandıracak. Ancak şu an için kadroya katılan diğer isimlerin canlandıracağı karakterler belli değil.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER