Amazon ve Reese Witherspoon'dan yeni bir dizi geliyor: Daisy Jones & The Six

Amazon ve Reese Witherspoon'dan yeni bir dizi geliyor: Daisy Jones & The Six
Amazon'dan yeni bir roman uyarlaması dizi için onay çıktı. Online platform, Taylor Jenkins Reid'in romanı Daisy Jones & The Six'i uyarlayacak. 13 bölüm sürmesi planlanan projenin prodüksiyonunu Amazon Studios ve Reese Witherspoon'un yapım şirketi Hello Sunshine üstlendi.

Romanda 1970'lerde faaliyette olan kurgu bir rock grubunun Los Angeles'tan başlayıp dünyaya yayılan yükselişi anlatılıyor. Oscar adaylığı kazanan The Disaster Artist'in senaristleri Scott Neustadter ve Michael H. Weber, dizinin senaryosunu yazacak. Ayrıca proje için hazırlanacak orijinal müzikler Amazon Music üzerinden ulaşılabilecek.

Big Little Lies'ın ikinci sezonuyla ekranda olacak Witherspoon, Apple için hazırlanacak Jennifer Aniston'lı bir dizide de yer alacak ve şirketi yapımcılığı üstlenecek. Ayrıca şirket Apple için Are You Sleeping'i, Hulu için de Little Fires Everywhere hazırlıyor.



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER