İzlemesi keyifli, 41 güzel No:309 sahnesi

- Onur’un ne kadar ince düşünceli olduğunu gösteren anlardan biri. Evlenme teklifi etmeden önce, Lale’nin o zamana kadar aşerdiği bütün yiyecekler vardı masada. Ayrıca, ilk izlediğimde de söylemiştim, Demet Özdemir’in mimikleri kalp ben.



- 41 güzel sahneden bahsederken, Furkan Palalı’nın Fikrimin İnce Gülü performansından bahsetmezsek olmaz.



- Yine Onur’un, Lale’yi sahiplendiğini gösteren anlardan biri. Eğer yanlış hatırlamıyorsam, bu sahne sonrasında bir de yumruk atmıştı Doktor Onur’a. Ellerine sağlık!



- “Sen bana çok iyi geliyorsun.” Yalnız Pelinsu bitti gitti, Lale burada söyleyeceklerini hâlâ konuşamadı Onur’la.



- Mesela ben, Lale’yi hâlâ böyle izlemek istiyorum. Sevdiği adama sahip çıkarken görmek istiyorum. Şu sahneye ne kadar da sevinmiştik. Lale: 10 Pelinsu: 0!

BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER