Serfiraz Ergun’un hazırlayıp sunduğu Aktüalite, Habertürk TV’de!

Serfiraz Ergun’un hazırlayıp sunduğu Aktüalite, Habertürk TV’de!
Farkında olmadan yaşamımızı kontrol altına alan trendler, marjinal akımlar ve geleneksel değerler… Kısacası hayatın içinden tüm gelişmeler Aktüalite ile Habertürk ekranına taşınıyor.
 
Aktüalite'de bu hafta 52. Venedik Bienali'ne Don't Complain işiyle katılan yazar, öğretim görevlisi, maceraperest sanatçı Hüseyin Bahri Alptekin'in ölümünden sonraki geniş kapsamlı ikinci sergisi "Demokratik Lüks" yer alıyor. Serginin küratörü Esra Sarıgedik Öktem, eşi Camila Rosha ve sanatçı Cengiz Çekil röportajları ekrana geliyor.
 
Aktüalite'nin ikinci konusunu ise fotoğrafçı İzzet Keribar'ın 60 yılda dolaştığı, gezip gördüğü, arşivlediği fotoğrafları konularına, ülkelerine göre ayırdığı işlerin kolajından oluşan, sanatçının 60 yıllık fotoğrafçılık yaşamını kutladığı “Millennium” sergisi oluşturuyor.
 
Serfiraz Ergun’un hazırlayıp sunduğu Aktüalite 3 Ekim Cumartesi saat: 10:15’te Habertürk TV’de.



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER