Aşk ve Gözyaşı dizisi için hazırlıklar hızla başladı!

Aşk ve Gözyaşı dizisi için hazırlıklar hızla başladı!
Yeni sezonda O3 Medya ve Dass Yapım ortaklığında atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, Güney Kore’nin reyting rekortmeni dizisi “Queen of Tears”ın Türk uyarlaması “Aşk ve Gözyaşı” için hazırlıklar hızla başladı.
 
Başrollerini Barış Arduç ve Hande Erçel’in paylaştığı dizinin ilk okuma provası gerçekleşti. Hande Erçel ve Barış Arduç’u bir araya getiren iddialı yapımın senaryosunu Dilara Pamuk kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Engin Erden oturuyor. Okuma provasında bir araya gelen başrol oyuncuları ve yönetmenin ilk kareleri ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
 
Barış Arduç’un “Selim”, Hande Erçel’in ise “Meyra” karakterine hayat vereceği yapım; duygusal derinliği ve görsel anlatımıyla orijinaline sadık kalırken Türk izleyicilerine de özel sürprizlerle dolu bir aşk hikâyesi sunacak.

“Aşk ve Gözyaşı” Eylül’de atv’de!



BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER