10 diziye yeni sezon onayı: Fake Profile, Silo, Blood & Water, XO, Kitty...

10 diziye yeni sezon onayı: Fake Profile, Silo, Blood & Water, XO, Kitty...
Netflix
Son dönemde 10 diziden daha yeni sezon ve devam haberi aldık.

* Netflix'ten hızlı bir onay kararı geldi. Kolombiya yapımı Fake Profile (Perfil Falso) 2. sezonu garantiledi.

* Netflix, Sevdiğim Tüm Erkeklere filmlerinin devam dizisi olarak ekrana gelen XO, Kitty'ye de 2. sezon onayı verdi.

* Yine Netflix, Güney Afrika yapımı dizisi Blood & Water'a 4. sezon onayı verdi. Sezonun prodüksiyonu şimdiden başladı.

* Hugh Howey'in roman serisi Wool'dan uyarlanarak hazırlanan Silo dizisi 2. sezon onayını aldı. Dizi, yeni bölümleriyle Cuma günü ekrana gelmeye devam ediyor.

* The CW’nun bu sonbaharda yayınlamaya başlayacağı Sullivan’s Crossing şimdiden 2. sezon onayını kanaldan aldı. Dizi ilk sezonuyla Kanada’da CTV'de ekrana geldi.

* HBO, komedi-drama dizisi Somebody Somewhere‘e 3. sezon onayı verdi. Dizinin ilk iki sezonu BluTV'de mevcut.

* Bölümlük antoloji dizisi olarak AMC’de yayınlanan Tales of the Walking Dead'in devamı gelecek. Zombi evreninde geçecek yeni dizinin sezonu yine 6 bölüm sürecek. Proje ismi şimdilik “More Tales From the TWDU” olarak belirlendi.

* The Ms. Pat Show dizisi BET+’tan 4. sezon onayını aldı.

* ABD’de Acorn TV’nin yayınladığı ve Emilia Fox’un başrolünde yer aldığı Signora Volpe 2. sezon onayı aldı. Çekimler İtalya’da başladı.

* Avustralya kanallarından ABC’de yayınlanan Mystery Road: Origin'in 2. sezonu için çalışmalara başlandığı açıklandı. 2024'te ekrana gelecek.

Ek: The Witcher'ın casting direktörü bir röportajında 5. sezonun da geleceğinden bahsetti ancak Netflix henüz resmen açıklamış değil.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER