Netflix'ten iki dizi duyurusu daha geldi: Irreverent & The Night Agent

Netflix'ten iki dizi duyurusu daha geldi: Irreverent & The Night Agent
Netflix'ten iki dizi duyurusu daha geldi.

Irreverent: 

Netflix Avustralya ile NBCUniversal'a bağlı dijital platform Peacock ortak yapımı bir dizi olacak. Sezonu 10 bölüm sürecek. Paddy Macrae'nin (Wanted) yaratıcısı olduğu projenin yapımını Matchbox Pictures (Stateless) üstlenecek. Çekimler Avustralya'da gerçekleştirilecek.

Chicago'dan bir suçlu, bir hırsızlığa bulaştıktan sonra saklanmak için Avustralya'daki küçük bir kasabaya gelir ve burada kilisenin yeni rahibi gibiymiş gibi davranır.

The Night Agent:

Aksiyon ve politik gerilim türlerindeki dizi, Matthew Quirk'in 2019'da piyasaya çıkan romanından uyarlanacak. Shawn Ryan'ın yaratıcısı ve showrunner olduğu projenin yapımını Sony Pictures Television Studios üstlendi. Sezonu 10 bölüm sürecek.

Beyaz Saray'ın bodrum katında çalışan düşük rütbeli bir FBI ajanı asla çalmayan bir telefonu kontrol etmekle görevlidir. Bir gece o telefon çalar ve onu hızla akan tehlikeli bir komplonun içine sürükler ve nihayetinde tüm yollar Oval Ofis'e doğru çıkar.


BİZE YAZIN!
Ad
Soyad
e-mail
Mesajınız
GÖNDER